silver team holiday

22 nov lepas, satu kenangan yg manis telah tercipta antara kami iaitu puteri2 finance 5D. spt yang dirancang ktrg semua (err tak semua pun yg pergi) pakat pergi holiday di melaka. tujuan untuk melepaskan segala tekanan assignment yg bertimbun dan merapatkan silaturrahim. memandangkan sem ni sem terakhir kami bersama jadi apa salahnya kan ktrg bersuka-ria tepi pantai dulu..hehe.

kenapa dinamakan "silver team?" okay nama tu dapat disebabkan hanya 4 buah kereta je yg dapat pergi. kereta2 lain semua ada urusan lain. dan 4 kereta ni semuanya berwarna silver. so sebab tu la silver team..huhu. ktrg mengginap di melaka 2 hari 1 malam je memandangkan terlampau banyak assignment lagi yg menanti kepulangan ktrg ke segamat..oh bencinya tak boleh holiday lama2

sangat3 seronoklah kenangan kat melaka ni. serius tak tipu. lagi2 bila tang malam. ktrg buat bbq selepas tu ktrg main game. berdekah-dekah jugak lah ketawa ktrg malam tu sampai sakit perut gelak. muncul segala perangai..bakat yg tersembunyi. jiran chalet ktrg mesti stress je dgn ktrg..haha. ni baru 13 orang..belum semua lagi ada. haa nampak tak kekuatan puteri2 13 orang tu. mana yg gelak sopan2 sebelum terus hilang dah kesopanan malam tu. tak dapat bayangkan kalau semua sekali ada malam tu. tentu lagi dasyat..haha

spt biasa malas nak bercerita panjang..tengok jela sebahagian gambar ktrg. cukup biar gambar berbicara bagaimana keseronokan kami ketika itu ^_^

































sila like yea :D

0 comments: