happy birthday housemate



happy birthday yana,
semoga Allah merahmati kamu dan cepat-cepat kahwin tau..hehe
sorry masa birthday kau ktrg semua buat dek dgn kau. langsung tak wish depan-depan sampaikan kau merajuk dan terasa dgn ktrg. sbb ktrg dah rancang sesuatu yg hebat utk kau. serius sedih betul muka kau. aku tgk pun sedih..haha
harap kau dapat terima hadiah tak seberapa dr aku ni dan harap jugak persahabatan kita semua kekal sampai bila-bila ^_^

siti nur liyana shaari

sila like yea :D

0 comments: