yg ini post terakhir




untuk hari ni je dah 3 entry saya update. dah tak tau nak buat apa hari ni so update blog jela kan. mungkin ni post yg terakhir untuk hari ni kot..err mungkin jela? haha

dah lama nak update pasal ni tp asek dalam simpanan draft je so tiba lah masanya untuk dipublishkan. ni merupakan aktiviti terakhir saya dan beberapa classmate saya sebelum pulang bercuti. malam tu ktrg menguasai panggung seyh. hanya berapa kerat je yg ada dalam panggung tu. sgt syokkk jerit lah sekuat mana yg nak. tak ada orang nak marah..hehe


p/s: "jangan biarkan ia terbuka" hehe

sila like yea :D

0 comments: