friendship bbq party

amacam terliur tak tengok?



haa yg ni dah siap di panggang. jemput lah makan..hehe




dr petang semalam sampailah ke malam..saya ada bbq party bersama mereka. ktrg ni tak sah cuti kalau tak ada aktiviti untuk luang masa bersama..tapi siapa mereka tu?
dah tentu lah mereka2 dibawah ni..meh jenguk siapa insan2 bertuah tu..hee










ni hanya sebahagian drpd gambar2 yg ktrg sempat ambil. Alhamdulillah masih diberi kesempatan untuk ktrg luangkan masa bersama. dapat lah lepaskan rindu kt drg ni dan dapat jugak berjumpa dgn ucop yg dah bertahun2 tak jumpa.

bbq party yg sangat best dan happening. niat nak balik agak awal tp last2 7 jam jugak melekat kat rumah cot. biasa lah dah lama tak jumpa so banyak gosip lah kan..hehe dan jugak banyak gelakkkk
aktiviti ktrg seterusnya nak pergi main layang2 sambil berkelah plak..wee^_^
hope time tu ramai lagi yg dapat join..

sila like yea :D

4 comments:

Syarih.com said...[Reply to comment]

wah...makan ikan bakar ramai-ramai...sambil santai ...best..

atyn said...[Reply to comment]

@Syarih.comyup sgt best. lagi tambah best bila dgn kawan2 kita sendiri :)

Yanyan said...[Reply to comment]

haha next chapter! :D

MyzaAli Al-Jamalullail said...[Reply to comment]

Huhu *nages tepi dinding*

Apesal sume baju merah, atyn pakai baju ben10? Hehe

Kbai