eh eh siapa ni? [2]


apakah motif gambar ini??

1) wah sedapnya pop-corn masuk angin itu?
2) eee~ tyn laparnya kau?
atau
3) saya kelihatan sangat comel dgn aksi itu?


yeahhh sudah tentu jawapan yg ketiga kan? hahaha tau dah..wee

saya nak kenalkan je 2 org yg berada disebelah saya tu..pija dan teha mereka ni lah teman study saya sepanjang semester lepas. choiii baru je 2 hari habis exam dah nak semester lepas sangat kan..haha

sem depan kita belajar sama2 lagi keyh. terima kasih sudi teman aku pergi library. akhirnya tercapai lah jugak aku nak study kat library spt dulu-kala..

tiba2 teringat kat hani,echa,nana,ama,jibah dgn cah..rindu nak study dgn drg. tp utk nana,jibah dgn cah walaupun jarak membatasi ktrg tp saya tetap kacau drg..haha. tanya apa yg saya tak faham untuk dapatkan kepastian. belajar melalui fon je yg mampu

sila like yea :D