diaju pelbagai soalan

"akk ada exam ke?"




"bila akk exam?"




"assignment boleh buat tak?"




"test hari tu boleh buat tak?"




"macamana result test?"




"teruk sangat ke?"




"degree ni boleh score lagi tak?"



setiap soalan yg diajukan..setiap itu lah jawapan yg agak menghampakan saya berikan.
terasa makin cuak plak dgn soalan2 dr ibu ni.
mampukah saya untuk degree ni???


JAWAPANNYA : bergantung pada usaha saya sendiri!!
ok nak sambung siapkan saki-baki assignment saya yg menggunung tu

sila like yea :D

2 comments:

syazwan akid said...[Reply to comment]

"i am my own enemy"

good luck :)

yongsofea said...[Reply to comment]

Hi ! ni blog baru yong, blog lama dah kasi tutup. kalau rajin singah2 le and follow me :P peace ^^v - yong