tersarung juga akhirnya

sebelum terlupa saya nak jawab dulu persoalan entry yg lepas pasal jubah konvo saya ni. hee ada yg bertanya lah. oleh krn dek badan saya yg kecikemetot ni..so saya pun terpaksa jahit jubah ni kasi pendek ckit. hee nasib baik orang yg jaga konvo tu tak tegur. kalau kantoi mampus seyh kena marah depan orang ramai. malukan diri sendiri je nanti..

*************************

Alhamdulillah semalam selesai juga majlis konvokesyen saya dgn jayanya. maka berakhirlah kisah diploma saya selama 3 tahun sebelum ni. Alhamdulillah dgn rezeki Tuhan..harapan saya sewaktu mula melangkahkan kaki ke uitm berjaya saya dapatkan. saya ingat lagi masa mula2 dapat tahu yg saya ditawarkan ke uitm. saya terbaca paper mengenai konvo uitm ni. ada lah cerita pasal penerima anugerah naib canselor. saya tanya ibu saya apa itu anugerah naib canselor. ibu saya pun terangkan lah nak dapat anugerah ni kena dekan setiap sem. masa tu memang saya blur lah. dekan tu pun saya tak tahu apa benda...hehe.

terus saya set dalam mind saya.."grad nanti aku kena jugak pakai selempang pink tu" sejak tu saya pegang dgn kata-kata saya ni.




dan akhirnya dapat jugak sarungkan warna pink itu..hehe ^_^
hadiah yg paling bermakna untuk saya ialah menghadiahkan kejayaan saya ni pada ibubapa saya. terima kasih untuk segala doa dan kata-kata yg mereka berikan pada saya. sayang abah dgn ibu lebih..hehe
tak lupa juga terima kasih pd lecturer2 yg ajar saya selama ni. tak henti2 curahkan ilmu dan pd kawan2 saya yg lain. tak jemu nak ajar saya yg tersangat lambat pick up ni. lebih2 lagi pd najibah,cah,hani,echa,nana,ama..dorang ni lah yg paling selalu ajar saya. terima kasih untuk semuanya


tp untuk degree ni saya sendiri tak yakin dapat sarungkan warna pink tu lagi atau tak. ahh tolonglah kembalikan semangat saya yg kian jatuh ni!!!

sila like yea :D

12 comments:

azimahrazak said...[Reply to comment]

i know u can do that! caiyokk! sangat jeles dengan kamu :(

amirahrosli said...[Reply to comment]

waaahh! dekan tiap sem!

tahniah kak fatin :D

YNA said...[Reply to comment]

alhamdulillah :0

congratz dear :)

afiqridhuan said...[Reply to comment]

congratz! =)

MyzaAli said...[Reply to comment]

Fuhhh lama tak dtg blog kau ni.

aku rasa mcm salah blog, asal atyn yg dlm jubah ni nampak matang kuasa dua?

Tahniah!

atyn said...[Reply to comment]

@azimahrazakterima kasih zimah bg semangat kt atyn. jom degree ni kita sama2 tingkatkn prestasi..hehe;)

atyn said...[Reply to comment]

@amirahroslithanks dik mira..kamu pn gudluck kt uum tu ^^,

atyn said...[Reply to comment]

@YNAthanks yna :)

atyn said...[Reply to comment]

@afiqridhuaneh afiq lah..lama x dgr kaba :)btw thanks dik

atyn said...[Reply to comment]

@MyzaAlioit! oit! aku mmg matang ok?! ko je yg x sedar kematangan aku..hahaha

.hana. said...[Reply to comment]

aku xpernah berkesempatan nak ucapkan TAHNIAH kat ko tyn! :D
akhirnya dpt jugak sarung selempang pink tu kan :)
insya Allah aku doakn ko berjaya utk dptkn degree pulak lpas ni :)

atyn said...[Reply to comment]

@.hana.its ok nana..btw thanks ^_^
ak pn doakn ko berjaya gk. kita sama2 dptkn segulung ijazah keyh. rindu ko seyh