apakah ini?

saya pasti mesti ramai lepasan matrik,stpm,stam dan diploma yg lain dok tertunggu borang permohonan biasiswa jpa dibukakan. saya lah salah seorang drpd ramai tu..hehe. ada kata pukul 11 pagi td bukak..ada yg kata pukul 5. cari link tak jumpa tp saya tak putus asa try jugak cari. sampailah terjumpa 1 blog ni bagitau pasal biasiswa jpa ni.

ok saya pun dgn semangatnya bukak lah link yg diberikan then keluar box merah ni



erk apakah beza antara 2 line merah tu?
aiyoo bila nak bukak ni..dah semangat mau mohon ni wlpn tak berapa pasti boleh dapat ke tak. ah dapat atau tak lain kira janji kita try dulu. ada rezeki boleh lah dapat (ayat masih mengharap lagi ni) haha

sila like yea :D

2 comments:

anish^tingtong said...[Reply to comment]

dah boleh isi dah...:)

tp problem la bahagian nak isi no kad pengenalan ibu & bapa...huhu

amirahrosli said...[Reply to comment]

haha! biasa lah kak. ckp pukul 11 kang pukul 5 baru bukak :)dah isi? hee. sy dah! :)

btw, selamat berpuasa kak fatin ^^