akhirnya kesabaran berada dipuncaknya

hari ni semalaman tak dapat tidur. pada awalnya dah ngantuk giler dah tp sesuatu telah buat perasaan mengantuk tu berubah kpd perasaan marah. malam td memang tahap kesabaran saya dah memuncak. memang meletup abes lah..

semua ni bermula bila ada seseorang nak bergurau dgn saya. ok fine nak bergurau pun beragak lah kan. tak perlu lah kot sampai nak ajuk balik post saya. kenal dia pun tak sangat . suka-suki nak berlawak kurang ajar dgn saya. saya langsung tak heran kalau kawan lama saya bergurau camtu. dah kenal lama dah tau org tu suka sakat macamana. ko siapa nak perli2 aku? dah berapa abad aku kenal ko? dah berapa juta kali aku borak dgn ko? huh takat kenal nama ko je ada lah

apa perasaan korang bila ada org ajuk balik apa korang cakap dan ia menjadi bahan lawak? tentu marah+malu kan? macam tu jugak lah perasaan saya bila mula2 baca post si mamat ni. saya dah komen pun post dia tu..nampak yg saya ni marah dgn post dia tp boleh plak kemarahan saya ni dilawakkan lagi. memang bertambah angin lah kan. dah lah tak pernah borak dgn dia tiba2 plak nak cari nahas. memang terus meletup lah saya. dah terkeluar perkataan yg 'elok'. ni kalau tahap saya sebut perkataan tu memang betul2 marah lah

dah begang sgt terus saya delete dia dr list friends. buat menyemak je. ni kira baik lagi saya ni takat unfriend je. kalau tahap kejam saya block je dia terus. huh pandai plak si mamat ni bg nasihat. opss mesti lah kan. dia kan seorang yg baik akhlaknya. kira memang laki contoh lah....erk sumpah baik lah kan.

harap lepas ni dah tak ada lagi yg cuba nak bangkitkan kemarahan saya. abes kurang pahala puasa saya marah2 ni


p/s: saya memang tak suka mamat tu dr awal lagi saya kenal dia. harus lah kan saya begang yg teramat bila dia cari pasal dgn saya

sila like yea :D

4 comments:

aidil said...[Reply to comment]

marah bebeno erk.. ish3.. 2 la mak suh tdo awal xnk.. g dok on9 je.. haha

atyn said...[Reply to comment]

aidil: dah nk tdo awal dah. boleh plak mamat tu balas time sblm nk off9

hanaa binti mohd fadil said...[Reply to comment]

mmg patut block je terus..hehe

polaris star* said...[Reply to comment]

macam ak tau jer.......sabar la fatin...myb bcoz that person dun know how to joke nice with you...sabar deh...:)