ada apa saya dgn shahir?



ok saja je nak besarkan gambar shahir ni. apa motifnya saya letak gambar shahir kt blog ni?
nak kata saya peminat shahir? tak ada lah sangat kan. kdg2 je layan lagu dia..
nak kata ada hubungan persaudaraan? saudara seislam jela kot..

motifnya..dah agak ramai jugak lah yg tegur "eh ko bergambar dgn shahir ke tyn?" "bila ko jumpa shahir ni?" "shahir ke dlm gambar tu?"
tergelak je dengar teguran drg ni..geli hati pun ada. dah try cari apa persamaan mereka ni tp tak tau lah apa yg sama. saya cuba lah cari gambar shahir yg muka cover macho gitu sbb dia ni kalau bergambar susah ckit nk senyum. kena suruh baru senyum tp tak jumpa plak banyak gambar shahir senyum je. tak boleh nak tengok..adakah ada persamaan muka macho mereka berdua ni? hehe

tp shahir yg mereka tegur ni bukan penyanyi lah. saya tak pernah dengar dia nyanyi lagi. lepas ni boleh lah kan saya nak request nyanyi kan lagu khas untuk saya..wah so sweet lah! haha


sila like yea :D