untung jugak kan berniaga ni

td dah rasa mengantuk yg amat sangat tp tak boleh nak tidur pulak. entah apa lah yg saya fikirkan. skrg dah pukul 3 pagi. esok bajet nak pergi jogging. harapan je lah tyn ko nak pergi jogging esok. jogging atas katil je lah nampaknya.

bila dah tak dapat tidur ni..dah tak tau nak buat apa. bukak lah 1 buku catatan saya psl jualan perfume saya ni. kira punya kira wow tak sangka. laku jugak rupanya perfume ni. keuntungan yg saya dapat secara kasar dah nak hampir 1 ribu jugak lah. saya start dlm bulan 1 awal tahun ni sampai lah hujung bulan jun ni..boleh cecah sampai tahap tu dah. ni baru jual secara kecil-kecilan. kalau besar-besaran agaknya boleh lebih dr tu kan..hehe

kesempatan ni saya nak ucap terima kasih banyak3 kat nicot,mira zatie dan jugak alyn (junior samer) mereka bertiga ni lah banyak membantu saya jual perfume ni dan diatas bantuan drg ni saya bagi lah komisen sikit untuk drg tp mira zatie tetap tak nak amek komisen tu. saya punya lah nak tlg dia dpt duit sampingan sbb dah tolong saya tp tak nak amek plak dia ni. superb gedix uh...hehe. disebabkan dia tak nak amek saya belanja lah dia mcd. time birthday dia pulak saya hadiahkan something untuk dia.

buat business ni memang cepat untung kan. tak kesah lah secara kecil-kecilan atau sebaliknya. sebelum ni saya tak pernah terfikir nak jual2 ni tp saya belajar dr pengalaman saya kat kelantan dulu. orang kelantan kan ekonomi drg based on business. saya pun amek kos business..so try lah jual2 ni. Alhamdulillah pulangannya memberangsangkan. untung yg saya dapat tu mmg saya tak tipu tp tu just secara kasar lah..detail punya tak boleh bagitau berapa jumlah yg tepat..hehe

korang tak nak cuba ke berbusiness ni? sekali korang dah dapat keuntungan rasa happy je. kalau korang berminat lah nak jual perfume yg saya jual ni kat kawan2 or kolej korang..just contact saya.
nak maklumat lebih bukak link pengedar perfume
drpd hasil ni boleh lah saya buat simpanan sbg modal untuk business yg sebenarnya satu hari nanti

sila like yea :D

4 comments:

jojo | tka said...[Reply to comment]

aku da beli perfume ko 3 botol dari mira zati :))

atyn said...[Reply to comment]

jojo | tka: tq beb..nt kita sambung kt segamat plak..hahaha;P

Pinky Pixie said...[Reply to comment]

yupp.. same la kita. suka bisness.. hihi. tp kecil-kecilan je.. =D

izwanyusof said...[Reply to comment]

gunakan blog utk promosi..post pasal gambar2.. cerita testimoni kawan2 yg gunakan produk pn leh tarik pembeli..