kem lagi sekali




spt yg dinyatakan kat banner ni. lagi sekali saya terlibat untuk kem insan rabbani II SMKYL.
tapi kali ni saya mintak jawatan lain selain biro multimedia. dari dulu jawatan tu je rasa bosan plak kan. saja nak try jawatan lain. Alhamdulillah amalina kasi saya biro perhubungan luar. tugas utama yg saya kena buat cari dana dan penceramah.

banyak rintangan ktrg terpaksa hadapi sampaikan satu tahap ktrg dah rasa down sgt sbb duit tak ada. tarikh pun dah 2 kali tunda. dah banyak tempat ktrg try minta sumbangan tp tiada feedback dan akhirnya segala masalah hampir selesai. Alhamdulillah Yayasan Pelajaran Malaysia memberi sumbangan kpd ktrg. buku,fail dgn pen pun YPM sponsor. jimat dah kos kat situ. syukur sgt3.

tp kali ni agak berat sikit kot untuk saya hadapi kem ni. kenapa? biarlah saya sendiri yg tau. harap dapat berikan yg terbaik untuk kem ni. rasa tak sabar pun ada nak jumpa balik adik2 smkyl ni. masa last meeting kat sekolah tu rasa terharu sgt bila ada peserta kem tegur saya "hai,kak fatin" "eh kak fatin"
lagi2 masa lalu kat dewan terbuka tu..saya tak tau siapa yg panggil saya. ramai orang kat situ. saya mampu senyum je. bukan nak sombong tp malu!
nak buat macamana dah mmg pemalu saya ni. kat kem sebelum ni pun saya senyap je..just senyum je mampu. hee mengekalkan kecomelan diri kot..hehe

sila like yea :D

0 comments: