interview lagi?

"you are selected. sila datang ke temuduga untuk jawatan sementara sbg ....... dalam program ....... sila bawa dokumen berkaitan untuk sesi temuduga dan taklimat di .................pada 13 julai 2011 jam 5 petang"


cuti ni banyak betul pengalaman pergi interview kerja ni. termasuk yg ni dah 3 kali..banyak lah tu kan lebih dari 2..haha
interview kali ni rasa cuak plak. kerja under kerajaan ni. apa lah soalan yg dorang nk tanya nanti. harap2 dapat jawab dgn baik. sebagai langkah persediaan, saya pun baca lah artikel mengenai program tersebut. adeh~
panjang lebar plak penerangan pasal program ni. dah rasa macam nak exam je ingat point2 penting..hehe

doakn saya untuk esok. harap kali ni boleh lah dapat...jangan jadi macam kes lepas sudah lah. kena tarik balik setelah memberi jawapan "kamu diterima,datang ofis start kerja terus" kepada saya. kecewa tau tak..dah semangat giler nak datang kerja 1st day lah katakan tp tengok2 kena interview balik sbb ada orang lain apply kerja tu jugak dan budak tu terus dapat job tu dan saya pulak diketepikan. agak sedih lah jugak wlpn saya paham kenapa company tu terima budak dan tarik balik penerimaan saya.

sila like yea :D