transformer superb awesome lah!

setelah kecewa hari rabu tiket dah full. semangat nak tengok transformer terus kecundang. terpaksa lah beli tiket untuk semalam punya. yeahh dapat jugak seat yg agak belakanglah jugak. just tengok yg biasa punya je..3D tak mampu dan seat pun amek yg biasa. dulu penah amek seat couple tp tak ada beza sangat pun. dah agak happy dpt tiket..so jalan2 lah kat wangsa walk tu. pergi main game. macam ntah apa je main game tembak. tak nampak langsung penjahat. asek failed je..benci lah tak nak main dah pasni. haha..
tp main game motor saya menang tu. berjaya kalahkan laki. sebelum ni kalau main game asek kalah je. sebab tu lah saya tak suka main game. orang lain main game boleh release tensen tp saya bertambah tensen..haha





dan akhirnya semalam jam 3.10 pm dapat jugak tengok transformer. wuhuuu~ giler happy lah. banyak babak aksi dan memeningkan saya..haha. korang patut tengok transformer ni. tak rugi uh. ada babak sedih bila bee nak kena tembak..ok saya mengaku keluar gak lah air mata ni..wa3



p/s: terima kasih sudi teman,bawak dan belanja saya

sila like yea :D

1 comments:

Zuha said...[Reply to comment]

following this blog!!!

transformer 3 memang awesome!!

tapi mungkin dh takde sambungan kot!!

maklumla dah magnetron dah xde musuh.

follow la saya

http://mat-jungle.blogspot.com/

time kaseh :)