last gathering

ceh baru skg nak update padahal cerita lama ni. ah tak kesahlah kan saya mau update jugak..hehe
alhamdulillah selamat jgak saya sampai kat kl ni..tp masa nak tinggal kelantan tu rasa sayu je. lepas ni dah tentu susah nak jumpa kawan2 semua..
rasa syukur jugak saya masuk group D masa mula2 MMS dulu..classmate semua giler2..wlpn group saya tu dibubarkan masuk pulak group C tp rasa best je. dapat jugak kenal member2 group C yg sempoi. masa mula2 nk masuk tu risau jugak takut tak boleh nak ngam tp andaian saya meleset...hehe drg best uh

sebelum start final exam lepas..ktrg semua pakat nak buat last gathering sebelum berpisah ni. sgt syok weh..happening giler. mmg ktrg lepaskn semua tension dulu lah sebelum start exam. ni pun last minit punya planning tp alhamdulillah jadi jugak. ktrg konvoi 8 ke 9 buah kereta..
biasalah kelas ktrg ni kelas paling ramai..hehe

ok lah malas nak bebel banyak2..layan jela gambar ktrg




















p/s: sayang mereka semua

sila like yea :D