kami bahagia jadi jangan kacau!

ini dia seorang ibu yg sgt comel bersama suami kaki panjang dan anak yg comel ikut si ibu sbb bapak dia TAK comel langsung..haha
kami sekeluarga sgt bahagia..boleh macam tu??


pegrhhh giler kontroversi kan post kali ni...hahaha. tak ada lah ni just gambar masa pergi survey tempat kem tu. alang2 pergi situ kan amek lah gambar sikit..
teyka dgn nas teman saya pergi survey tempat tu jap. itupun sbb saya kena hantar dorang balik. so kena lah jugak ikhlas hati tu teman saya..haha dah jangan nak kecoh2..ini bukan suami betul pun. saya single lagi ok..tak kawen lagi. ayah saya tak bagi saya kawen tau selagi tak ada ijazah. sob~

gambar ni sekadar suka2 je..tak ada kaitan samada yg hidup atau mati.
habis peminat nas marah kat saya nanti..haha

sebelum ktrg pergi tempat ni..macam biasa aktiviti ktrg masa cuti ni. memang tak sah kalau tak lepak dekat uma cot tp kali ni ryan dgn hana belanja ktrg makan..wee~
thanks nana & ryan ^_^
banyak betul lauk dorang beli. aku doakan korang kekal ke anak cucu ek & murah rezeki selalu...aminn. nak kawen nanti jangan lupa jemput tau..hehe
meh kita tengok pasangan yg betul2 bahagia plak

ok anak yg sama..biasalah anak pinjam lah katakan tu asek sama je..haha tp serius giler comel budak auni ni. senang je nak jaga dia..tak macam budak2 yg lain. cepat mesra dgn orang lain tu boleh asek tukar tangan je dukung dia. tak banyak songeh...

ok yg ni selitkan lah jugak gambar teyka dgn cot..kang majuk dgn saya plak kang tak masukkan gambar dorang..hehe. ok lah tak tau nak bebel apa lagi..tiba2 kering idea tengok gambar teyka dgn cot ni..mesti sentap giler dorang baca statement saya ni..haha

ok lah tata..mau dinner jap

sila like yea :D

5 comments:

teyka said...[Reply to comment]

argghhhhhhh !! tin2 yg cgt kejam.. eisyh ! tp xpe... ;p

y a n y a n said...[Reply to comment]

hahaa bengek. anak semua orang muka sama
kikikiki :P

rie said...[Reply to comment]

EGT AN BETUWL2 DA KAWEN ! HUHU , SENGAL

MyzaAli said...[Reply to comment]

eh asal auni tu asek ikut teyka ni. eyyy korang tak curius ke? aku ni waswas ngn teyka ni.... HAHAH!

.hana. said...[Reply to comment]

haha same la myza, musykil dgn teyka nih :D pegi mne2 jw auni msti ade hek3~

tyn, nnti emel aku gmbr yg ade muka pakcik ek, dia nk gmbr2 yg ade muka dia hehe~ :D