jika 1 hari saya jatuh cinta!



Jika 1 hari saya JATUH CINTA




saya akan buat 1 buku



saya akan ceritakan kisah percintaan saya dan dia.



mengenai impian dan kenangan kami bersama.



ROMANTIK?



tahu dah.



kalau BREAK?



kita bako je buku tu.



KEJAM?



tahu dah.




p/s: nak bercinta biar ikhlas

sila like yea :D

8 comments:

rie said...[Reply to comment]

i like <3

HaNa HoNeY said...[Reply to comment]

kite bako kite bako!
haha

Magrib said...[Reply to comment]

astaga.. hehehe anyway, blog anda cool, entry anda menarik buat saya tertarik.. suka baca dan follow anda ya...

Entry terbaru dari saya.
Lorna Bliss adalah klon Britney Spears
Jangan bangga sangat dengan muka Lawa, simbah ACID baru taw
Sifilis tu penyakit KELAMIN lah!
Onani (melancap) - Adakah Normal?

Magrib said...[Reply to comment]

astaga... hehehe anyway, blog anda cool, entry anda menarik buat saya tertarik.. suka baca dan follow anda ya...

Entry terbaru dari saya.
Lorna Bliss adalah klon Britney Spears
Jangan bangga sangat dengan muka Lawa, simbah ACID baru taw
Sifilis tu penyakit KELAMIN lah!
Onani (melancap) - Adakah Normal?

ツ mIsS NaDEa ツ said...[Reply to comment]

i like dear !!
saye pna wt tyme kapel ngn exbf first love~
still smpn bukunyee ^^

~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~+~ said...[Reply to comment]

uish.. macam mana kalau buku tu dah publish dan mempunyai beribu ribu copy... jenuh nak bako tu

Azri Aiman said...[Reply to comment]

sgguh rmantik n sgguh kjam.. :p

liyana said...[Reply to comment]

ahaha..nice ..like to the power of infinity!