alahai tolong kasi support sikit kat k-pop!

apa itu k-pop?? ala jgn nak bohong lah siapa yg tak tau k-pop ni..korean pop
dah meletup2 giler dah kan
tipu lah siapa yg tak suka tu. tak kira lah laki ke perempuan pasti ada yg suka kecuali bg mereka yg mmg tak layan korea ni..
mesti korang minat giler2 drg ni kan??





atau mungkin korang minat k-pop malaysia??

buatan asli tanpa cap tiruan. ops silap2 ada cap tiruan...lopek punya barang..hahaha

siapa dorang ni? konon comel sangat lah buat gaya macam tu...eeiyekk nak termuntah weh tengok laki gaya macam ni. tak jantan betul..geli noks
maybe ada diantara korang dah kenal dorang ni kan..ni lah group 1st ever k-pop malaysia..24:7
tak tau lah apa maksud 24:7 tu..hasil dr siasatan yg saya telah lakukn (ceh bajet csi jap) ramai giler kutuk habisan2 group ni..
ada 1 blog tu tak ingat plak blog mana..dia terjemahkan maksud group dorang ni 24:7 bermaksud "jom 24 jam 7 hari kutuk dorang" hahaha terbaik punya lah...
tengok lagi satu gambar kat bawah ni pasti lagi meloyakan korang punya..hahaha

kasi boooooo sama dorang...lagi sekali boooooooooooooooo..kuat lagi BOOOOOOOOOOOOOO

haha kecian nak tiru artis korea tp badan macam lidi...bajet seksi lah tu. adoi saya tengok pun tak ada selera...hak3 muka bajet poyo je..muka macam gay pun ada.. tolong lah ada sesiapa nak meminati bakat dorang tak? kecian dorang ni..tolong lah bg support sikit kat dorang ni..kecian penat dah dorang mencuba diri utk setanding dgn korean pop tu.. hahaha

bajet badan sgt lah ketul2 macam artis u-kiss

tp perut buncit lah der..haha

semangatnya dorang ni berlatih..kasi lah support sikit..haha

tak nak kasi support tak apa, kasi lempang pun jadi lah..hak3

sila like yea :D

7 comments:

JaCK said...[Reply to comment]

BIG BANG rocks tonite!!

Stazel // Fieq said...[Reply to comment]

yg last tu macam tiru suju je buat gaya gitu kn. igt org tak tau? haha. bigbang FTW!

アヌム ちゃん~~ said...[Reply to comment]

Salam.visit here^^ nice blog.keep blogging :)
Feel free to read my new entry @ frommetoyou~
(^____^)

Far8 budak baik said...[Reply to comment]

hahaha aku ingt kau sokong tadi..
kau lakk lebih2 kutok kan..
sedap je..hahaha =p
nyampah aku tgk dyorg ni haih

Wan Nur Aimizafira said...[Reply to comment]

SNSD and KARA !!

KurekureKecik said...[Reply to comment]

murah rezeki diorg =)

gangstarosie said...[Reply to comment]

Semoga mereka tabah mengharungi dunia hiburan.