yepiee~ dah habis diploma

tanggal 28/4/2011...tamat sudah diploma saya..wee~ harap semua paper lepas lah tak ada sangkut2 ni. Alhamdulillah last paper ni boleh jawab..tersenyum tgk soalan2 dia. harap2 lah boleh cover balik carry mark yg rendah tu..hukhuk
Alhamdulillah jugak semua paper boleh jawab cuma paper ENT je lah agak tak berapa nak ok sangat..huhu tawakal je kan.

yeah~ sudah 3 tahun saya kat kelantan ni. banyak benda yg saya belajar disini. dapat jugak lah kenal budaya kelantan macam mana. belajar kecek demo...hehe tak ada lah pandai sangat pun kecek. segan lah asek sebutan salah je...haha
borang alumni pun dah isi..wah tak sangka makin muda saya ni...haha. lepas ni degree plak 2 tahun..fuhh harap2 dapat kat shah alam plak. tak larat nak naik bas berjam2 dah..

bila dah habis diploma ni bermula lah satu perpisahan..pasti akan merindui mereka semua


rasa tak sabar pulak nak tunggu parent dtg amek..tp sebelum tu mau pergi bukit keluang dulu esok mau lepaskan semua tension..hehe tak sabar plak nak tunggu ada orang dtg jemput esok..

sila like yea :D

10 comments:

azimahrazak said...[Reply to comment]

yeah yeah yeah! akhirnya kan. aih atyn, cepatnya update. huhu.. atyn, memang borang alumni kena isi skng ke?

nur fasih said...[Reply to comment]

gonna miss diploma year~~~

atyn said...[Reply to comment]

@azimahrazakhehe bese la smgt la kata kan..hehe
aah..tgk drg ni sume isi borang alumni

amirah syahida said...[Reply to comment]

thniah sis :)

Ed Chan said...[Reply to comment]

bestnye!! ak tinggal 1bln lebih lagi.

atyn said...[Reply to comment]

@nur fasihme too...kak fasih nk kawen nt jemput sy tau...hehe

atyn said...[Reply to comment]

@amirah syahidathanks amirah...gudluck 4 u too :)

atyn said...[Reply to comment]

@amirah syahidathanks amirah...gudluck 4 u too :)

atyn said...[Reply to comment]

@Ed Chanchaiyok fedy...agi sebulan je..ak tgu ko cuti..kte lepak2 keyh;D

aidil said...[Reply to comment]

jgn dtg s.alam.. t mak suh abg jge adek lak.. xmaw abg jge.. keh3