menggila dgn mek yah!

semalam baru je lepas event pre-graduate night uitm saya..tp malas lah nak update dulu pasal tu. gambar tak habis copy dari kawan2 lagi..tak best lah kan update tanpa gambar2 cun ktrg..hehe
so korang layan dulu gambar "menggila" saya dgn tyahsaghu masa dinner semalam..


kami comel!





erk tiada motif!





gigi kami cantek!





saya nak marah ni..
lebih baik korang komen cepat post saya!!! haha

sila like yea :D

4 comments:

meera rais said...[Reply to comment]

ok , saya komen .

saye JEALOUS !

atyn said...[Reply to comment]

@meera raisbagus2...tau cuak
hahaha;P
ala awak x mau la jeles2 yea tp sy sgt rindu awk:(

meera rais said...[Reply to comment]

hee .. saye pun la yunk ! rindu sangat mase kite AKM sama sama dulu .. :'(

atyn said...[Reply to comment]

@meera raiswuu tula..rindu kita g pcb 2..
lepak kt pantai...rindu nk tgu krg bangun tido....haha;P