jom cuba cara utk hilangkan stress

stress! stress! stress! tak penat ke asek nak stress je..tak cool lah beb macam ni



tp memang stress kan jadi student akhir tahun ni..dapat plak sem pendek macam sem skrg ni..adoi~ semua lecturer sebok nak settlekan silibus..semua sebok nak settlekan test2 yg tertangguh..semua sebok nak settlekan report...
weh tinggal lagi 2 minggu je kot sebelum final...waa~ stressnya minggu depan semua test & quiz nak buat..
minggu depan lah nak kena hantar segala report kecuali report ent..oh sayang sir ismail baik hati menangguhkan tarikh hantar business plan tu..
yg paling stressnya..time nak pra-graduate lah segala test tu muncul...menci tau!

disebabkan dah seharian saya belajar utk test minggu depan..malam ni masa utk melepaskan stress ni! saya tak ada mood tau nak makan sbb stress...haha

so cara saya utk melepaskan stress adalah seperti berikut:
meh lah cuba sekali cara2 ni pasti berhasil..hehe


1) menyemakkan wall post fb org
sebagai contoh seperti gambar dibawah ini (sila click gambar utk tumbesaran)


2) merengkan rakan anda




alamak tak kemas plak saya crop gambar..hehe. ok agak2 kawan korang dah sakit hati nak layan korang itu bermakna anda berjaya mentransferkan stress korang tu kat kawan korang...haha


selamat mencuba ^_^

sila like yea :D