sewa kereta semata nak buat tut!

tut??
ok saya x nak gtw apa tu tut* krg paham2 sendiri lah maksud saya ni.

begong! tolol! jijik punya org!!


weh makbapak ko antar ko pegi u suruh belajar bukan sewa kereta semata2 nak buat benda terkutuk tu. bah**l punya org..skg ni terima lah padah ko 1 u dah tau kerja terkutuk
krg tu..tak pasal2 tersebar kat youtube..fuh~ giler bapak malu weh.. ngrr~ rasa geram plak. dah x tahan sgt nafsu tu kawen jela.
ni tak buat dosa besar je.


ni nak nasihat sikit kat adik2 yg bakal masuk u ni..lagi2 perempuan.
ingat! jangan mudah percaya dgn laki. cari kawan tu biar betul2..jangan dok ikut sgt cara kawan kita yg sosial tu..
ingat! maruah kita yg penting. jangan mudah terpedaya dgn kata2 manis dr laki ni. laki ajak kuar malam jangan ikut. kalau tak ni lah jadi..terLAN..ops kalau kes ni bukan ter dah..
mmg sengaja nak LAN..
mana tak punya siang pun boleh buat benda jijik tu..
muka cantik tp perangai jijik giler..ntah apa lah yg dijanjikan oleh laki tu sampai sanggup gadai diri tu..tp x tau lah kan kalau dah dua2 sanggap sgt..

rasa bersyukur sgt diri ni masih terpelihara dr semua tu..
biar lah org kata saya ni skema x layan laki..serius 2 org je kawan laki yg saya agak rapat kat sini yg lain tu kenal macam tu..
kalau ada apa2 zarul or anan je yg saya akan contact utk mintak apa2..
biar lah asek dok jeles tgk pasangan kapel asek kuar date sdgkn diri ni hanya keseorangan..
date pun date dgn housemate je..haha tp saya bersyukur life saya masih macam dulu..masih ingat family..pesanan abg saya pun saya x lupakan..




ok saya terus msg adik sepupu saya x bagi dy kuar malam dgn laki..risau plak kat budak sorang tu. kalau jadi apa2 saya ni jugak yg kena soal jawab dgn makcik saya..
nasib 1 u dgn adik sepupu sendiri..pening gak jaga budak ni..haha
ok x tau apa saya merepek ni..yg penting selalu ingat Tuhan..sama2 kita doakan supaya diri kita terhindar dr perbuatan terkutuk ni..

sila like yea :D

16 comments:

areteacar said...[Reply to comment]

kdg2 tak berani buat ckp lebih sbb kita tak kena. bila dah kena, trdiam trus. yg pnting, kena slalu brigt :)

azimahrazak said...[Reply to comment]

atyn tahu x.. video tu da jadi 1 business tau..

Anonymous said...[Reply to comment]

mne link vdeonye?

rena. said...[Reply to comment]

plg tak blh blah, rena ada gambar dgn bdk laki tu dlm blog. mase tu belum ade kes lg. bile dpt tau, OMAIGODDDD !!! ;O geliiiii..

atyn said...[Reply to comment]

@areteacaryup tol tu..sntiasa lah ingat Tuhan..moga2 kita dijauhkan;)

atyn said...[Reply to comment]

@azimahrazakyeke? giler lah..kalah dak bisnes wt bisnes ni...hahaha

atyn said...[Reply to comment]

@Anonymousmaaf lah saya x nak jdi p'yebar video lucah 2..cari la sndiri

atyn said...[Reply to comment]

@rena.yeke? rena knl la ek laki tu? dak part 2 ke?

qin said...[Reply to comment]

ya rabbi,smpai sggup sewa kreta juz tuk lpskan nfsu??err...moge dijauhkanlah dri bnde2 ni smue.srius tkut zman skrang.

si para para said...[Reply to comment]

kadang kadang tersilap langkah. moga moga kita di jauhkan dari semua tu...

Budak Botak said...[Reply to comment]

adeiii, bila iman letak tepi...

Pemegang Kunci Pelik Di China... (",)

azmi sulaiman said...[Reply to comment]

ada link video tu tak? kau nk tgk

atyn said...[Reply to comment]

@qin2la wt siang hari plak tu..tepi jalan..mmg teruk da 2 nafsu drg wajib kawen ni..
moge2 kita semua tpelihara dr bnda x elok ni

atyn said...[Reply to comment]

@si para paraerm tu la..yg penting kne kuatkan lagi iman dihati;)

atyn said...[Reply to comment]

@Budak Botaknafsu pn berkuasa:(

atyn said...[Reply to comment]

@azmi sulaimanmaaf azmi..sy xtau la video ni drg ltk kt youtube ke x..
sy malas nk amek tau..;)