keliru dgn hati ini!

hati: ah sudah lah tu tyn. jangan di fikirkan lagi. tumpukan apa yg sepatutnya bukan hanya fikir pasal tu je. nanti akan memakan diri ko sendiri...x usah lah ko keliru lagi dgn perasaan ko ni..


iman: jangan ikut kan sgt si nafsu tu. nafsu tu cuma nak ko ikut semua kehendak dy..iman faham bukan senang nak jaga diri iman ini tp atyn jangan risau iman sentiasa ada dekat dengan atyn utk kawal perasaan. cuma atyn je yg x perasan kan kehadiran iman ni?


nafsu: oit tyn? apa yg ko tunggu lagi tu. perasaan dlm hati ko bukannya salah pun kan?
salah ke kalau ko suka kat dia? kerana sikap dy yg baik? kerana sikap dy yg memahami ko? salah ke kalau ko suka kat dy sebab dy ada ciri-ciri lelaki idaman yg ko cari selama ni? ko kata dy lain drpd yg lain kan? dah tu apa tunggu lagi?
pergi lah luahkan dekat dy!! melepas padan muka ko tyn


iman: jangan dengar kata2 nafsu tu. tu semua hanya perasaan semata2. ko ada impian. jangan disebabkan perasaan ko tu menghalang impian ko. nafsu hanya mau hasut ko je tu..jangan terpedaya tyn..























arghhhhhhhhhhh hebatnya lah godaan
mr.facebook ni. dr dulu lagi nk cuba kurangkan on9 tp asek x menjadi je. nafsu ni hebat betul lah hasut hati saya suruh on9. abes kelas terus nak on9...bangun terus nak on9...x boleh jadi ni! kena kawal gak nafsu saya ni.. x boleh main2 dah..final exam nak dekat dah ni...report pun nak kena antar dah...tolong lah nafsu jangan goda saya lagi yea..saya nak fokus kat study ni...plezzzzz


dah dah tu tyn pegi sambung balik buat report tu..ok tata korang ^_^


sila like yea :D

0 comments: