akhirnya dapat jugak!

sebelum ni asek jeles je dgn krg semua yg dah tengok HMM ni..panas je telinga ada kata best ada yg kata x best. erk? x best ke cerita tu?? lantaklah best ke x janji saya mau tengok jugak. disebabkan jeles yg melampau dan tersangatlah homesick (ceh padahal akhir sem dah x malu nk homesick2 lagi) so akhirnya saya telah buat keputusan utk balik kl jugak!!
habis je kelas selasa lepas terus gerak balik..hehe masa beli tiket tu x tau pun abe tu bg tiket petang..lepas beli baru tersedar ingatkan balik malam..so kena lah kerja masa habis kelas tu. yela habis pukul 2 tiket pukul 3.30 tp x apa demi wangsa ceria tercinta sanggup kan gak..haha
terpaksa lah ponteng kelas hari khamis..hehe balik ni pandai2 lah jawab kalau lecturer tanya..ngeh3

masa balik tu punya lah sakit hati dgn minah siam kat belakang saya ni. drg boleh letak KAKI drg kt celah seat saya..apa perasaan krg kalau berada ditempat saya?? dah lah busuk..banyak kali tegur pun drg buat PANDAI je!! menyirap giler...dah tu buat bising plak. x tahannya boleh plak drg ni pasang lagu siam. adoi~ tambah pening kepala. mmg SIAM tol!!!
bila tengok gaya drg terus dlm fikiran saya "pegi kl ni mesti nk melacur" hahaha jahat giler punya pemikiran...hehe tengah sakit hati kan biasa lah tu. minah indon sebelah drg tu pun baik je..siap tlg ngadukan masalah saya kat driver lagi tu..tiba2 suka kakak tu..boleh camtu? haha
terus dah x sabar nak habis kat kelantan tu..dah x tahan nak naik bas lama2 ni..cukup lah 3 tahun..


dah kata pun balik bukan atas dasar cuti..so balik uma ni asek dok buat assignment jek. banyak uh report kena buat..tarikh hantar pun nak dekat dah so tolak lah tawaran2 mereka yg ajak saya kuar ni. cukup lah kan pegi wangsa walk dgn carefour je...hehe tu pun mau cari baju untuk pra-graduate nanti lah. wah x sabar plak 2 dinner yg bakal saya pegi sem ni. makan free kan siapa x nak..hehe harap2 ada sharp fin soup lagi...sgt ngidam ni dr dulu ke ada sesiapa yg nak belanja saya sharp fin soup ni? yg tu lagi saya alu2 kan..hehe


ok balik pada topik sebenar..atas ni semua intro je..haha
pada asalnya nak pegi tgk HMM dgn yanyan tp tiba2 je ayah saya call suruh beli tiket malam punya untuk 6 orang. ok kira 1 family lah ikut..wee~ best2..rasanya ni 1st time kot 1 family pegi tengok wayang sama2 sebelum ni ayah saya suka pegi berdua dgn mak saya je. ok saya pun ada yelit sekali bila plan drg terkantoi...haha biar lah saya kan anak manja..apa kesah kan?! haha nasib baik lah ada kosong lagi..dapat jugak akhirnya tengok HMM..wee~ x sia2 balik ku ini..

mmg terbaiklah HMM..bangga dgn keluaran filem melayu ni. rasa nak tengok lagi sekali je..

sila like yea :D