genap sudah 21!




happy birthday to me
happy birthday to me

happy birthday to me

happy birthday to me..yeah i'm totally 21


hikhik x sangka saya sudah genap 21..macam biasa asal birthday je mesti ramai yg tanya bila nak kawen...hadoi~ perangai pun macam kanak2 lagi belum layak utk kawen2 ni..haha

wlpn birthday saya sudah lepas 2 mac yg lalu tp saya tetap nak wish jugak utk diri saya kt blog ni..hehe
sambutan birthday saya biasa2 je x meriah mana pun..x ada belon2 semua..tp macamana pun saya rasa terharu sgt dgn suprise oleh kawan2 saya..lebih lagi2 housemate saya.. fuh~ mmg terkena lah dgn perangkap drg..kebetulan lak masa birthday saya tu dak2 batch saya semua ada trip pegi kl. so saya dgn housemate yg lain dok sibuk lah packing barang..
tiba2 je farah masuk bilik nk tumpang toilet saya..pastu boleh pulak bising nak sabun! nak sabun! nak sabun!
padahal banyak je sabun dlm toilet tu..aishh bising je..ju dgn hana pun naik serabut dibuatnya..so tgk roomate saya x berganjak saya pun pegi la tunjuk sabun saya kat farah...masuk je toilet
fuh~
kena simbah dgn air bedak...habis basah giler..x pasal2 kena lah mandi tgh2 malam tu.. mmg terbaik lah drg..saya x terfikir apa2 pun sbb bajet pas farah kuar tu saya pulak nk masuk toilet..tu yg tawar diri tunjukkan sabun..rasa terharu je bila drg ingat birthday saya ni..hehe

x cukup dgn tu..pas lawatan pegi kontena nasional berhad ktrg pegi sunway jap..tgh2 jalan singgah jap kt kedai coklat beryl's..tertarik dgn 1 kotak coklat ni harga pun murah..mmg berkenan lah nak beli pastu usha coklat yg lain pulak..waa~ ada lagi coklat yg berkenan tp kalau beli 2 2..adoi~ kenapa coklat lagi satu ni agak mahal sikit tp serius nak jugak..
tgh dok pikir termenung tgk coklat tu..tiba2 je lecturer saya tegur..

miss: kenapa menung je coklat tu?

saya: saya x tau lah miss nk beli yg mana..yg ni sedap ke miss?

miss: sedap..saya suka saya amek yg ni..awak amek jela yg ni..kat tangan awk tu biar saya bayar..

saya: eh x apa lah miss..

miss: x apa..anggap je ni hadiah saya sempena birthday awak semalam..




wee~ dpt hadiah coklat..
serius terharu giler dpt hadiah birthday dr lecturer sendiri..pas ni saya akan fokus giler3 lah kt kelas miss..x nak main2 dah..bukan coklat tu je sebenarnya..masa kt sunway tu ktrg makan kt wendys..
makanan saya pun miss yg bayar bila bayar balik kt miss..miss x nak terima..then beli dunkin donut lagi tu..gara2 saya gurau dgn miss je..x sangka miss pegi beli betul2..terharu sgt3 ^_^


balik dr sunway je..saya lepak dgn kawan2 saya makan fries yg x habis kt wendys tu..tiba2 je cah,jibah dgn ju dtg bawak kek sambil nyanyi lagu birthday..haha saya blur giler tyme ni..

yela birthday saya dah lepas sehari..kebetulan pulak ada kawan saya nama fatin jugak birthday dy 5 mac...so saya ingatkn drg celebrate birthday fatin tu..

tp ju pulak bwk kek sampai kt saya...ok drg sambut birthday saya rupanya...haha apa punya blur lah saya ni kn?

hanya biasa2 je tp macamana pun rasa terharu n gembira sgt bila kawan2 semua wish my birthday..junior2 masa sekolah dulu..cikgu2 saya pun ada wish jugak x kira lah cikgu sekolah menengah ke sekolah rendah..
terima kasih sgt...saya sayang sgt drg semua
tp kan dlm gembira tu terselit jugak rasa sedih sikit..kenapa?
biarlah saya sendiri yg tau..
ouh yea lagi satu saya sedih sbb x dapat celebrate birthday dgn family..abah saya bg topup rm20 sbg hadiah..haha

terbaiklah abah saya ni..hehe

sila like yea :D

0 comments: