jom vote utk kawan saya!

kawan saya ada masuk pertandingan under the Star ni..saya pun x tau nak explain macamana contest drg ni...yg saya tau drg kena buat video..
ada lah tema2 yg perlu drg buat..so siapa2 yg bak hati tolong vote kn utk kawan saya..
tp terpulang lah kalau krg suka video dy..boleh lah vote
kalau suka video orang lain punya..its up to u nak vote yg mana2 pun ^_^

ni video kawan saya punya



The story is about the comparison between the dark and low light. Storytellers try to express his feeling about darkness and looking for a solution to free himself. All Situations has been shoot in low light environments with limited light sources.


untuk vote video ni boleh lah klik kat link bawah ni yea..
nama team kawan saya ni..DAMAI

http://contest.thestar.com.my/moviechallenge/voting.asp

sila like yea :D

2 comments:

Raji berkata said...[Reply to comment]

woahhh mcm cerita betul
dia pakai video cam ap ni eh?

atyn said...[Reply to comment]

@Raji berkataHDSLR rasanya..kawan sy tu slh srg team cst production;D