fesko dtg lagi!

sekarang ni uitm saya tgh buat festival kolej...nama pendeknya 'fesko'
fesko ni berjalan selama seminggu dan seminggu ni lah bermakna saya akan boros dlm berbelanja...haha
kecian pakcik raif..anak perempuan dy yg sorang ni asyik mintak duit je..nasib baik lah jualan perfume saya agak laku jugak dapat lah tampung sikit duit belanja tp sayang uh nak guna..
sbb dah plan duit tu nanti nk pergi enjoy dgn housemate saya..yela sem akhir kami bersama..
kumpulkn banyak2 dulu kenangan bersama dgn dorang..

ok lah x nak bebel panjang2..mau buat report pulak..
serius banyak giler report ktrg kena buat..sob~
layan jela beberapa gambar ktrg ni...






sila like yea :D

0 comments: