minggu otak sarat mengandung!




halu kawan2..korang sehat x? saya sehat2 aje cuma sejak kebelakangan ni agak busy lah. research berlambak giler kena buat. sem akhir kan standard lah banyak kerja ni. dah lah minggu depan banyak giler test..test transport tunda ahad ni. sepatutnya dah agak merdeka lah sikit khamis lepas tp x jadi pulak. penat study giler2 tp x jadi pulak. frust jugak lah x..pastu baru je dapat tau khamis lepas rupanya ada lagi test research methodology selasa nanti.
dah lah hari tu ada test entreprenuer jugak. habis lah 1 hari ada 2 test. banyak giler chapter masuk. memang parah..madam RM pulak tetap nak buat hari selasa ni sbb dy dah gtw sorang wakil utk gtw kt budak2 kelas pasal test ni 2 minggu lepas tp budak tu pulak buat diam je...x gtw ktrg pun..disebabkan dy ktrg terpaksa perah otak utk 3 test minggu depan. kalau tau dr awal boleh lah jugak study..

tp nasib baik lah saya dah buat nota awal2 utk subjek ENT..kurang lah sikit beban tu..


so sesiapa yg msg saya tp saya x balas tu harap maaf lah..
saya sgt busy...saya x suka org kacau time saya tgh betul2 fokus study.. ni pun rehat jap...otak dah overload...haha

semalam group transport saya pergi buat research kt kuala besut...pasal ferry service ke pulau perhentian..korbankan lah sehari utk buat kerja ni tp aim ktrg sebenarnya nak jalan2..hehe melepaskan tension...suka tau tgk laut ni..tenang je buat saya lupa segala masalah..




disebabkan ktrg datang awal sejam so pakat lah makan roti canai tepi pantai...masyuk weh!
sedap giler roti sardin dy..lepas interview pulak pergi pantai lagi..makan cocok2 dgn buah pulak.. giler release tension lah..x pikir pasal test langsung!
then gerak pergi kb mall...tu je tempat best nak lepak..haha
kalau lah x ada test ni memang balik malam lah tp terpaksa lah balik petang tu jugak..test lah ni adoi~




ok lah mau segarkan badan..then sambung study pulak..
doakn saya boleh jawab test dgn sebaiknya..tata~

sila like yea :D

0 comments: