penipu giler!

penipu!


sebenar punya!

korang pernah dengar x kes fb penipu ni? ala kes org x malu amek gambar kita buat profile pic dy..
agak2 lah kan kalau terjadi kat korang menyirap x? oh sudah tentu la kan..
ceh saya tanya saya pulak yg jawab...haha

saya baru je tgk kt fb hizami tadi...ada orang mengaku tu diri dy. adoi giler lah jangan lah nk jadi penipu. siapa lah x kenal blogger budak lelaki sebelah pintu tu..
nak copy gambar org ensem2 je..konon boleh famous kan diri lah tu...
rasanya ramai lagi yg kena macam ni..kat blog ni pun rasanya ada jugak kes ni..
x ingat pulak blog mana masa musim rajin blogwalking ni ada terbaca..

dulu saya pernah jugak lah kena macam ni masa zaman era myspace dulu..
boleh pulak dy ngaku gambar profile dy tu mmg dy yg sebenarnya..tau lah saya ni comel x payah lah nk curi2 gambar saya. tp yg paling menyirapnya dy ni send ayat2 lucah kt org lain. x pasal2 org lain black list saya..ingat mmg betul budak dalam gambar tu yg giler lucah..
siapa boleh tahan kan dah lah guna gambar saya..terus saya maki hamun giler dy

bila ditanya dy tu siapa boleh pulak dy jawab 'fatin'...x tau lah kn mmg betul nama dy fatin jugak ke tipu je. bila ditanya lagi x ada gambar sendiri ke nk guna boleh pulak dy ngaku gambar tu mmg dy..oit giler ke apa. x pernah lah pulak kan mak saya cerita saya ni ada kembar seiras..
tp 1 je budak tu terkantoi..bila saya tanya gambar tu amek kat mana dy bg jawapan yg salah (erk saya x ingat pulak jawapan budak tu) padahal gambar tu saya amek kt mid time kuar dgn kawan2 sekolah saya masa form 4 dulu..

lama jugak lah dy dok ngaku tu diri dy..dan selama tu jugak lah saya dok maki hamun dy lagi...haha sampai kan dy fedup kot terus dy delete akaun myspace dy...haha
baru puas hati giler..mana x punya org lain yg dok baca komen maki hamun saya tu pun dok sekali maki hamun dy...HAHA padan muka

sila like yea :D

4 comments:

nabilah_2908 said...[Reply to comment]

hrumm..ini la bahayanya jika terlalu exposekan diri...

org sekarang ni mcm2..kalau setakat guna gambar ok lagi...cuba org itu exploitasikan gambar..mcm2 boleh jadi..

hati2 la selalu...tk perlu letak bnyk sngt gambar2 sendiri..

jom ke APA KATA HATI pulak,
APA KATA SURVEY

chii said...[Reply to comment]

org mcm ni takut nk tunjukkan diri yg sebenar..

ingtkan artis je yg terkena mcm ni.ehehe

Mata Pena Fadz said...[Reply to comment]

yew..sgt bahaye.....ade gak perasan ngaku diri sendiri...

..hizamirahim.. said...[Reply to comment]

thanks for the entry.
mmg tak faham orang2 mcm ni.
=.=