tamat sudah tanggungjawab ku!


semalam kelab Pemadam ada buat AGM..so bermakna daku serta rakan2 yg lain sudah melucutkn jawatan dr kelab ni.
semua dah part 6 so bg lah peluang kt kepimpinan baru lak handle kelab Pemadam ni..
paham2 jela kn tahun akhir banyak giler kerja kena buat...serius x tipu. sem ni mmg banyak betul projek kena buat...waa~
xpe2 saya mampu buat semua tu..harap2 kali ni x ada masalah lagi.

ok lah malas nk ulas panjang2..just nk gtw pasal ni je...hehe


p/s: oh yea mesti awak sunyi je kn sbb saya jrg contact awak...awak carilah teman lain utk hilangkn sunyi tu...sorry~

sila like yea :D

0 comments: