ingat lagi x rumah itu?!

ok sila abaikn sampah di depan itu!

entri ni khas utk dayah,azura & dettol

korang ingat lagi x rumah ni?

korang ingat lagi x kita pernah jalan kaki sama2 pergi rumah ni dan balik pun sama2?


korang ingat lagi x kita pernah naik basikal sama2 pergi rumah ni dan balik pun sama2?

korang ingat lagi x rumah aku lah check point terakhir korang sebelum kita sampai rumah ni?


korang ingat lagi x kita ada main lari2 time nk balik dr rumah ni lagi2 belah malam sbb kereta x banyak lalu time tu?


korang ingat lagi x kita pernah main kucing kt rumah ni dan kucing tu pun paham je arahan manusia?


korang ingat lagi x kita pernah duduk kt kerusi & meja yg comel kecik cm aku *ops perasan jap kt rumah ni?


korang ingat lagi x kt rumah ni lah kita belajar sama2 nk upsr dulu dan azura lah selalu jd kaunter pertanyaan kita bila kita x paham? hehe


korang ingat lagi x 2 org cikgu yg sabar mengajar kita ni?


korang ingat lagi x kdg2 habis je tusyen petang tu kita sama2 lepak kt padang menikmati kopok lekor dgn milo ais?


korang ingat lagi x budak laki yg sama2 tusyen dgn kita dulu..hanif,hisyam,safwan,hamizan?

yg lain aku lupa..haha
(skrg ni hanif dgn hisyam study kt politeknik kot wlpn ktrg bertiga jiran je pn aku dah lama x bertegur dgn drg aku kn pemalu orgnya pdhal dulu rapat cm adik-beradik je..mizan plak uitm penang..safwan dah pindah rumah kt area selangor x sure kt belah mana)

korang ingat lagi x rumah ni lah tempat bermulanya persahabatan kita berempat?
aku baru kenal azura dgn dettol..kalau dayah tu dah lama aku kenal. asal ktrg berdua nk kuar je pagi subuh2 tu mesti ayah ktrg akan berjumpa secara kebetulan kt bidayah (dulu harmain)
borak pasal ktrg nk kuar hari tu...kn dayah..haha


beb! aku rindu gila kt korang semua..bila kita nk berjumpa balik?
kenduri kawen aku nanti korang bertiga wajib datang tau! tetamu vvip aku..haha


p/s: lagi sekali aku curik gambar korang kt fb..jgn marah! hehe fb dettol aku x ada
zura! asal ko hide gambar2 ko? kn x pasal2 aku kena crop gambar ko..haha

sila like yea :D

8 comments:

MyzaAli said...[Reply to comment]

nak gak jd tetamu vvip :P aku nk jd flower girl weh!

atyn said...[Reply to comment]

@MyzaAlibereh jeh..kwn2 aku sume tetamu vvip aku..
aku set meja bek punye utk krg..hehe 2pn klu ak igt;P
haha ok je ko org 1st tawarkn diri ni ^^

sekuk tawa said...[Reply to comment]

muahah memang menggamit memori ni..

Twinx said...[Reply to comment]

salam,ak ade tag ko utk contest muslimah anngun 2..boleh join kalau berminat:)

azura said...[Reply to comment]

haha..klu utk jd tetamu vvip,aku sudi dtg.. :D
maen jeeee..aku busy la atin..cuti ni pn de je mnde kne wat sume.. :(
and psl private pic,aku da lama xon9 fb!klu nmpk aku kt chat,myb tu bf aku yg on9 kn..so tu yg mls public kn album.. ;)

atyn said...[Reply to comment]

@sekuk tawaagak la...kngn mse zaman budak2 dlu mmg best;)

atyn said...[Reply to comment]

@Twinxok tq...de mse ak wt;)

atyn said...[Reply to comment]

@azurahaa ko wajib dtg tau!! bak kata dayah mybe kte sume ley jmpe tyme ak kawen nt...hahaha
ouh ptt la..xpela de rzki kte hangout sme2 ek da lme xlpk gan krg sume;)
ops bf ko la yea yg on9 kn ptt la x b'bls..its ok
nmpk gayenye ko la yg kawen dlu...hehe
ko kawen kt malaysia tau jgn kt ausie tu ktrg xley dtg nt...hehe