siapa nak banner blog free? meh sini!


opss bukan saya nk offer tau...saya ni sgt x tau pasal flash2 ni
oleh krn saya rajin la jgk blogwalking blog2 member..saya terjumpa 1 blog ni. dy offer siapa yg nk buat header dan jugak banner blog secara percuma..
sgt simple tp ok lah drpd x ada..
banner2 yg ayeem buat mmg lawa2..jeles je tgk tp nk beli tu insyAllah 1 hari nnt kot..
x duit lagi lah..
buat masa ni guna lah dulu banner tu..

so apa lagi sape2 nk share link banner saya silalah ambik..kita tukar link keyh?;)
oh yea ni blog org tu n terima kasih banner ni ^_^


sila like yea :D