alahai publisiti murahan kena maki hamun!




eh apa kes drg maki-hamun ni?? macam kes teruk je...haa meh tgk video ni. pasal video ni lah drg dok maki-hamun tu...siyes saya tgk sendiri pn mau maki gk tp malas lah nk komen video tu. hanya tergelak je tgk komen2 drg..haha




hadoi~ mmg betul2 publisiti murahan. mesti bajet famous budak habib ni...
ok si tuan punya video ni siap bg penjelasan tu terhadap kritikan yg memberangsangkn. wah bagus lah Dr.Rozmey patut belajar dr dak ni..HAHA



Okay mcm ni,memandangkan hampir 100 % kesemuanya mencaci video ini,pada pendapat habib,cuba korang tengok sampai habis,jgn tgk skrat jalan dah comment,betuulll,setakat ni,my family and all my friends were sayg that this vdeo were great :)hahaha,if korang masih tidak puas hati dgn habib n,kikikiki,leh la sambung mencaci,memaki,hina dan sbgnya kat hamba ni fb saya:)Dan!sebelum terlupa,terimakasih kpd oh!media krn sudi mengongsi vdeo saya ini,takpa,next time saya akan buat lagi baik drpd yg ini okaayy?camera yang membuatkan bibir habib MACAM TAYAR KERETA!kah3!sbnrnya,hakikatnya,takda la sehitam sebegini..nak tau lbh lanjut,tanya lah saya di FB saya okay?tq .
www.facebook.com/habibmacho



tgk siap bg kebenaran tu utk org mencaci dy...haha fb dy pn siap promote lagi..
haa sesiapa mau berkenalan dgn dy silalah add fb dy keyh
paling x boleh blah bab bibir tu..kalau da smoker tegar tu ngaku jela ni nak berselindung plak..camera probs konon..haha kesian sama budak ini lorh


sila like yea :D

12 comments:

Jue said...[Reply to comment]

malas le pulak nk tgk.. sbb lmbt loading.. so xtaw nk komen camne.. he2.. (^_~)

AesyaZealous said...[Reply to comment]

hadeh..macam2la zaman skrg ni..hhuhuh

hani apandi said...[Reply to comment]

susah, orang zaman sekrang.semua nak betul.hee

Anonymous said...[Reply to comment]

slm...mcm mane nk pause lagu kat blog niyh eh??kadang2 nk tgk video yg anda post mcm payah skit la huhu...btw nice blog =)

atyn said...[Reply to comment]

@Juent line da ok jue try la tgk..mesti yirap jgk..huhu

atyn said...[Reply to comment]

@AesyaZealous2la..gara2 nk cepat famous mcm2 bnde pelik drg wt

atyn said...[Reply to comment]

@hani apandiyup tol tu..;)

atyn said...[Reply to comment]

@Anonymousoh lagu kt blog ni mmg xley nk pause pnye..
xpela next tyme sy buang lagu tu...
sje je ltk sbnrnye..hehe

Anonymous said...[Reply to comment]

lagu tu da ok da =) just kalo blh letak yang aplication yg ade pause tu ok skit..ada kn yg mcm tu??maaf tak tau sgt pasal blog huhu

atyn said...[Reply to comment]

@Anonymousoh xpe2 agpn mmg nk cri lagu bru..msih x jumpe lg lgu 2;)

mcm ku knl anonymous ni...haha

hans said...[Reply to comment]

dah tengok
bosan lah video dia
asyik dekat location yang sama jer
haih
miming mulut pun tak sama...

P/S : Misteri Danella : "Danella Cakap Dengan Siapa?"

wakmizie said...[Reply to comment]

haha.. nie nak popular mcm cikgu shida nie.. tapi x best mcm cikgu shida punyer miming.. huhu.. editing pun x best mcm editing cikgu shida punyer.. ahaks.. :) ape pun habib hanya nak tunjukkan bakat yang disimpan tu.. auwww.. jgn ler kutuk2 die yer kwn2.. hehehe..