11122010


happy birthday to u..
happy birthday to u..
happy birthday to nicot..
happy birthday to u...


tentang nicot:

- nama sebenar hanisah azwar..ktrg just panggil cot je klu nk lebih manja anis
- srg yg kecik+ketot macam saya jugak
- srg yg agak bising..klu boleh suara dy je yg dengar..
- srg yg sopan bila mak dy de je..haha mmg x reti dok diam cot ni
- srg kawan yg baik..salu je jd pendengar masalah saya. thanks cot ^_^ (pstt~ kawan2 saya sume baik2)
- uma dy dah macam uma ktrg je..kn hana,yan,teyka? haha ktrg salu serbu uma cot. dah macam uma dy tempat perjumpaan ktrg..wa3
- pembekal makanan ktrg..ngee~ cot terima kasih byk3..semoge ko dan jgk family dimurahkn rezeki slalu


p/s: cot aku sayang ko..hope kita kawan sampai bila2 tau. klu ko ada masalah jgn segan2 contact aku. aku akan cuba tolong ko. cot aku rindu muffin ko...haha
-

sila like yea :D

7 comments:

James Buns said...[Reply to comment]

hepi bestday too.

Far8 budak baik said...[Reply to comment]

atyn..kau bodek hape..
haha =P

HonEyBuNNy said...[Reply to comment]

happy birthday...

atyn said...[Reply to comment]

@Far8 budak baikhaha lebih kurang la...;PP

mekdonel said...[Reply to comment]

One of the truly best blog..

www.fdausamad.blogspot.com

Baca 3-4 entry lepas tu mesti jadi ketagih!

i m not kidding..blog brader ni memang awesome!

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...[Reply to comment]

hepi bufday 2 her...
:)


btw..

http://owlkieranaa.blogspot.com/

jemput dtg n ramaikan pengikut ye..
tq~

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...[Reply to comment]

hepi bufday 2 her...
:)


btw..

http://owlkieranaa.blogspot.com/

jemput dtg n ramaikan pengikut ye..
tq~