motivasikn diri

hari ni 10 dis 2010 kecoh pasal result uitm..
ok lah not bad result saya tp agak frust ckit lah sbb agak jatuh pointer tp still bersyukur lagi..
cgpa saya masih ok..just jatuh ckit je..yg paling penting harapan saya nk grad nanti insyAllah kesampaian menyarung slempang pink itu..
hanya tinggal lagi 1 sem je penentu segala2nya samada berjaya atau x..
melalui result sem ni saya dpt lihat potensi diri yg sebenar..mungkin dulu harap ada pertolongan dr kawan2 tp sem 5 ni saya banyak berdiri atas diri sendiri. nampak juga perubahan diri ni. jadi apa yg saya perlu lakukan ialah memperkukuhkan lagi potensi diri.

td cari2 jap gambar2 konvokesyen ke73 uitm..terjumpa lah gambar ni


masyuk kn tgk drg ni? boleh jd pembakar semangat ni..
hani,jibah n aisya..nanti kita sama2 pakai pink tu ek..nwy tahniah utk krg b'3 result gempak

chaiyok atyn..pulun habis2an sem 6 nanti ^_^
x sangka nk jadi superb senior dah..hehe

sila like yea :D

13 comments:

azimahrazak said...[Reply to comment]

atyn, nak tnya..kalau pkai slmpang pink tu.. dak3 DL ea?

Cik Fia said...[Reply to comment]

wah.. itu gamba saya.

hans said...[Reply to comment]

uish
ada ek amik pic ramai2 cam tu

P/S : Rasa Macam Nak Goreng Tepung Jer Operator Pizza Hut Nih

atyn said...[Reply to comment]

@azimahrazakoh yg 2 dpt anugerah naib canselor

atyn said...[Reply to comment]

@Cik Fiahehe mmg pn..bukak je gmbr 2 terus bkk blog akk;)
akk tahniah tau

atyn said...[Reply to comment]

@hanserr yela kot..

Cik Fia said...[Reply to comment]

bukak gamba tu tak bukak blog akak pon..

thanks..

adik blaja mana

atyn said...[Reply to comment]

@Cik Fiaeh yeke..sy bkk gmbr 2 kuar blog akk..hehe
sy stdy kt uitm klntn..insyallah sem dpn sem 6;)

Cik Fia said...[Reply to comment]

akak tekan tade lak..

yeke. amek ape.. kak kat kampung, kelantan

atyn said...[Reply to comment]

@Cik Fiaaik pelik jap..huhu
sy amek bisnes stdy je..
skg ni akk wtpe? kje ke smbg stdy ag?

Cik Fia said...[Reply to comment]

habis je degree terus smbg master.. hee
ada setahun je lagi.. :)

atyn said...[Reply to comment]

@Cik Fiawow..akk amek kos pe? smbg kt uitm gk ke?

Cik Fia said...[Reply to comment]

master in office systems management.
a'ah, uitm jugak.. (: