berwajah baru!

fuh berjam2 jgk nk buat header baru ni..al-maklum lah saya bukannya pandai guna adobe ni. tau sikit2 je tu pun yg basic punya..
lepas ni kena buat header utk yan plak..huhu perah idea lagi
td jgk saya try tutorial buat tab ni..Alhamdulillah berjaya jgk ^_^

so ini lah hasil berjam2 td..hehe


saya pun x tau nape background dy wane kelabu..wa3!! macam x bape nk masuk lak dgn warna tema blog saya ni..hijau tp apa2 pun ok lah utk permulaan org yg baru belajar macam saya ni.
ada sesiapa yg baik hati x nk offer diri ajar saya adobe? x pun lebih baik hati lagi buatkn header utk saya? hehe ^_^

Blogger Templates

sila like yea :D