jom berkenalan!

x sangka entry sy lepas 'aku excident' ramai yg tipah tertipu..hehe betul2 suspen ke? maaf yea krg..mmg betul uh saya mimpi nk excident ni tp x t'excident lah sbb adik saya da kejut time tu.. bangun je tidur rasa berdebar sgt hati ni..fuhh terus pagi tu saya bawak kete elok2..
bajet 80 km/s je...HAHA risau punya pasal..

oh yea terima kasih jgk kt krg ada yg prihatin t'hadap saya..ada yg bg nasihat sume. wah terharunya ada teman2 blogger yg amek berat ttg kita even kita x kenal pn kn..thanks krg ^_^ terasa nk jgk join gathering antara2 blogger ni..boleh lah jgk kenal2 dgn lebih kn tp segan lak.. ada ke org kenal saya ni? huhu merendah diri jap
oleh itu entry kali ni saya teringin sgt nk kenal blogger2 or sesiapa jela yg bertandang ke blog x bape nk best ni..
meh kita berkenalan nk? hehe
tinggalkan lah komen kt entry ni spt..


nama: fatin akmal
asal: kuala lumpur
umur: 20 (kantoi jap)
link blog: http://litarkehidupan.blogspot.com
ucapan: hidup baik-baik ^_^


insyallah nnt saya akan follow krg lak..
harap krg sume sudi lah nk berkenalan dgn saya ni..huhu
nk buat segmen besaran2 cam abg ben x mampu la kn..saya bukan lah famous mcm dy..masih baru je dlm dunia blogging ni..jd nk berkenalan dgn mereka yg bertandang kt blog saya ni la dulu
sbg permulaan


p/s: gambar nk bajet comel jek!! bwekk~

Blogger Templates

sila like yea :D

5 comments:

MyzaAli said...[Reply to comment]

hahaha...ni kire adik abg ben la nie.

ok aku pun nk knlan gak la..

name : MyzaAli Al-Jamalullail
asal : Cairo
blog aku : google Myzaali sudah..haha

utk aytn :

"weh...slmt berblogger dgn sihat!keep on writing, aku bace..hihi...sayang atyn ketat2..!"

Rahimah Ramlan said...[Reply to comment]

salam perkenalan ;-)

zazaw said...[Reply to comment]

haha...
samat kenalan
nama aku zazaw
umo 19 jer...
HAHA

sekuk tawa said...[Reply to comment]

muahha..

menarek2..sekuktawa shuke sgt entry ni..
name saye:::azizi..
asal saye::dari aer yg hina
skunk duduk kat mane::kelatea tercinta
umur::sweet22(hader ke)
link blog::http://nesloo.blogspot.com/..(rajin2 le melawat ek..hipotesis..semakin ramai yg melawat..semakin banyak entry baru dbuat..

pesanan tuk tuan rumah::intg bhawasenye kite ini adalah hamba dan jgk khalifah..

** ciK pUaN aTeng ** said...[Reply to comment]

hye hye hye .

nk berkenalan dgn cik comel jgk la..
hehehehe,,

nama:fatim zaharah .
asal:klate
umo:20thn.
link blog:http://kamukelihjah.blogspot.com
ucapan:senyum selalu..

selamat berkenalan
^-^