aku eksiden!


sejak ada lesen ni ada saja tempat yg saya tuju..
sejak ada kete tak berapa nak hak milik sendiri ni selalu je berjalan..

sejak parent pergi haji ni saya lah bertindak sbg penjaga adik2 saya..kemana drg nk pergi saya lah driver murahan drg..boleh camtu?


ok minyak ada 4 bar lagi..cantek dah jimat duit tak yah isi minyak, signal sume ok je tak ada masalah, cermin sisi n belakang sume dah cun..ok dah boleh gerak dah

amacam skema tak? skema tak? haha skati lah..bwekk~

tak lengkap rasanya kalau bawak kete ni tak dgr radio..sunyi kau tau tak? mcm dok keseorangan kt gua batu caves..(nape perlu batu caves
tanda soal disitu*)
sdg dok layan sinar.fm pagi2 ni dgr keletah krill,s.y & k.engku mmg best...tak kering gusi punya lah then lagu 'kalau berpacaran-ana raffali ft suhami mior hassan' dimainkn fuhhh layan beb


tp ada jgk radio tambahan kt belakang tu..2 org DJ sdg praktis utk slot DEBAT yg bakal disiarkn. adik saya 2 org tu gaduh lah..aishh tension jek dgn 2 org mamat ni. tak habis2 nk gaduh..
"si kecik nk ikut si abg kuar tp si abg tak bg ikut then mula lah si kecik hasut saya jgn bg si abg kuar dan si abg plak tak puas hati"
kdg2 tu pasal bola pn drg gaduh..ahaa kalau pasal bola ni malas nk masuk campur sbb saya tak tau apa2 pn pasal bola.. tak MINAT ok!!
bila da 2 org DJ ni hebat m'gutarakn hujah masing...si juri bertambah tension utk menilai. mula lah pasang radio kuat2 malas nk dgr hujah yg bernas drg tu..

disbbkn jalan sunyi x byk kete yg lalu kawasan tu sampai lah di satu simpang empat
dgn yakinnya saya memecut 100 km/s tanpa menoleh ke lorong yg lain nk kejar lampu hijau punya pasal..

tiba-tiba..


"akakkkkkkkk"
dumm 1 dentuman yg kuat





















































"akakkk! bangun nk pukul 6 dah"

dum dum~ adikku ketuk pintu bilik ku yg kemas berkunci itu


"aish..kacau jela nk tidur pn x tenang"


oh mimpi rupanya..nasib baik lah bukan betul2..HAHA
adoi~ kena bangun awal daa..kena hantar adik kt samer tu dy ada lawatan gi pangkor dgn dak batch dy..

ikutkn malas betul nk bangun awal ni..lagi2 kes diberi cuti yg istimewa..
aishh
susah betul ada adik skema camni. dapat plak exco disiplin & akademik lagi lah. pukul 7 warden kata berkumpul..pukul 7 lah dah ada kt sana..adoi~ cuba lah paham konsep janji melayu tu..
ok ni baru pulang dr rawang..daku mau sambung tidur..wa3



p/s: kete kt atas bukan kete saya..saya main cilok kt pakcik google..ngee~


sila like yea :D

25 comments:

James Buns said...[Reply to comment]

dem...44 org baca..btoi2 lu eksiden baru ada akai.

kobEj0rdan~ said...[Reply to comment]

fuh, suspen2, jalan penceritaan yg best:P
hahaha
baru ingat nk tlg support baiki kereta klu excident btol2 td:P

misz FaTiN said...[Reply to comment]

nasib baek mimpi..

zazaw said...[Reply to comment]

ceyy . ingat betul2 tadi ...

ANATI SOKI said...[Reply to comment]

ahahaha... wakena beb.. hehehehe

mR Gee.!! said...[Reply to comment]

adehh!! sayang nyer...
driver xpape ker..? yang penting driver selamat.

Munirah said...[Reply to comment]

ceyh, ceyh..tipah tertipu.
berdebar-debar je baca..haha

soffea said...[Reply to comment]

ish.. nasib mimpi.. takut gak kalo eksiden smpai remuk cmtu kan.. nauzubillah~

momochan said...[Reply to comment]

HAHAHa mimpi pula da..aishhh

atyn said...[Reply to comment]

@James Bunshuhu eksiden tol2 xnk la..tp siyes uh sy mmg mmpi hmpir nk eksiden tp xsempat nk eksiden adk da kejut tdo

atyn said...[Reply to comment]

@kobEj0rdan~hehe..wah baiknye awk..ley la klu kete sy de prob pgl awk;P

atyn said...[Reply to comment]

@misz FaTiNhee tu la hrp2 d'jauhkn eksiden2 ni..ngeri~

atyn said...[Reply to comment]

@zazawwuu x dpt bygkn klu tol2...hrp2 x t'jdi la

atyn said...[Reply to comment]

@ANATI SOKIngee~ :P

atyn said...[Reply to comment]

@mR Gee.!!oh driver ok jek..sb ni hanya la mmpi..mainan syaitan

atyn said...[Reply to comment]

@Munirahhehe..sbr2 ;P

atyn said...[Reply to comment]

@soffeaerm 2la tgk gmbr pn da ngeri..byk kos nk bek pulih kete tu..hrp2 dijauhkn drpd eksiden2 ni

atyn said...[Reply to comment]

@momochannsib baik mmpi..jgn btol2 suda la..hehe;D

sekuk tawa said...[Reply to comment]

waaa ini stoli mcm yg metul2 real punya...

atyn said...[Reply to comment]

@sekuk tawahehe ;D

shi3la said...[Reply to comment]

lohhh ingat betul2 tadi..suspen betulll..!!
tapi nasib bukan betul2 kann..

salam kenal dik,rasenyer sy pestime singgah sini..

atyn said...[Reply to comment]

@shi3lahehe hrp2 yg tol2 pnye x t'jdi la..
salam p'kenalan dr sy juge..trme kak sggah blog sy;)

Liyanaziz said...[Reply to comment]

muahahahhaha.. yana ada versi cerita macam ni gak! tapi pasal tunang.. hampeh,, duk pekena org,, kena diri sendiri balik.. mati2 ingat xcident betul!

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...[Reply to comment]

suspen je taw adik nie....

Nobita Sensei said...[Reply to comment]

argghh..tertipu.