button badges!

siapa mau button badges utk koleksi peribadi?

siapa mau button badges utk persatuan atau kelab? atau

siapa mau button badges utk program-program?


mana nk order button badges ni?? haa meh sini saya gtw..saya nak promote ckit business kawan saya,thaharel a.k.a taha. x salah kn kalau nk tolong kawan sendiri.

ok kawan saya ni ada la business kecil-kecilan iaitu business button badges ni..

nk tgk x contoh koleksi button badges ni?


tema islamik


contoh button yg telah ditempah


umum

bg sesiapa yg nk button utk koleksi sendiri..boleh lah tempah button spt ini

RM4.50 (1 biji)

haa boleh lah letak gambar korang sendiri ataupn korang boleh jd kn button badges ni sbg hadiah utk kawan2,parent,bf/gf,cikgu2 atau sbgnya..


design button x terhad kt design2 atas ni je..sesiapa yg pandai mendesign sendiri boleh emailkn design korang tu kt taha then dy akan settle kn semuanya tp macamana pulak dgn kami yg x reti guna adobe ni?? ohoo jgn la bimbang serahkn je dkt taha. dy akan bantu korang dan jgn risau tiada caj tambahan utk mendesign ni.


bagaimana pulak dgn harga?

harga button badges ni sgt berpatutan


murah je kn? jd macamana mau tempah kah?

oh yea saiz button ni saiz standard punya 55 mm tp available juga saiz 25..

harga utk 25 mm agak mahal sikit krn material belakang button besi..sbb tu la mahal




untuk maklumat lebih boleh lah emailkn ke taha iaitu


1- thefilsuf@gmail.com

2- filsuf_tahar@yahoo.com

atau lawati


dr segi pembayaran boleh tgk kt pages button badges di blog saya ni ^_^


Blogger Templates

sila like yea :D

8 comments:

iedazakaria said...[Reply to comment]

ni fatin satu dorm ngn akak dulu kan?
dorm 19! i found u :))

KimiCnoL said...[Reply to comment]

pandainye berniaga..saiz button badges nie saiz standart ae..
JOM BACE ENTRY BARU
"1.i love u"

"2.Pen Merah Pen Biru"

atyn said...[Reply to comment]

@iedazakariakak ieda!! yup2 adk dorm akk dlu..
waaa tharu akk ley jmpe blog sy;)

atyn said...[Reply to comment]

@KimiCnoLaah saiz standard 55 mm xslp..;D

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...[Reply to comment]

suke button badged ni, tp sngt tak best...coz yg d psaran byk saiz beso..naz nak yg saiz kecik

atyn said...[Reply to comment]

@Syarifah Nornazrah Al Yahyanaz nk saiz bpe? nt atyn cbe tnye kwn;D

teratai said...[Reply to comment]

cantik!

Syarifah Nornazrah Al Yahya said...[Reply to comment]

@atyn

yg saiz 3cm dan 2.5cm pnya...
tapi tak nak byk sngt la...nak pun dlm 5-10 camtu la kot...
nak tau jgak harga dier camne.