header yan!

atas permintaan kawan saya yg s'level 3K (kecik,ketot,kurus) dgn saya...mintak tolong buat header utk blog dy...demi x nak m'hampakn kawan 3K saya ni..

so ni hasilnya


maaf la saya x reti guna adobe photoshop ni..just simple2 macam ni reti la
perlu byk lagi blaja psl adobe ni..kpd sape2 yg sudi nk ajar saya..
saya alu2kn..sharing is caring...hehe
btw saya mmg xde idea nk wat cmne header blog yan ni..

so yg ni t'mampu kuar..."yan! next time aku try buat lagi eh"
Blogger Templates

sila like yea :D

4 comments:

James Buns said...[Reply to comment]

gua nk tempah 1 apa mcm?

boleh?

atyn said...[Reply to comment]

@James Bunssy xreti sgt la awk..huhu

James Buns said...[Reply to comment]

jadi la..pade xde langsung.. SAD SAD

Amir Izzat said...[Reply to comment]

salam.. ok lah tue... untuk permulaan..

ha,sharing is caring... betul2..cuba la google dan cari tutorial..belajar slow2..amir pun ngah belahar adobe ps nie..hehe

salam perkenalan