tambahan ckit boleh?!

hee smbungan entry harapan saya sebelum ni...
saya de la keinginan time grad nnt tp saya ase ianya x kan tercapai..




sbb

I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
V



saya hanya berangan je x mungkin akan berlaku

ok da2...mau tido..nyte2 sume ^_^
sape de exam sok (ahad 31/10) gucluck yea
Blogger Templates


sila like yea :D

harapan!


Selesai sudah segala-galanya. Zaman ijazah telah sampai ke penghujung. Selempang yang tersarung membawa suatu kebanggaan yang tidak ternilai. Kelas pertama dengan Anugerah Naib Canselor (ANC), Pelajar terbaik keseluruhan Peringkat Ijazah, rasanya cukuplah dengan penghargaan dan pencapaian tersebut, untuk setakat ini. masih banyak lagi yang perlu diterokai. Dengan berakhirnya perjuangan peringkat pertama ini, peringkat seterusnya menanti pula, itu yang pasti.

“Tahniah Zul..” terasa bahu disentuh dan apabila berpaling, Dr S sudah tercegat di belakang.

“Eh Dr, wah, segak sangat ni, jubah baru ke?” sambil bersalaman dengan beliau.

“Hahaha, melawak pula awak ea, pakai pun setahun dua kali, memang akan nampak baru la kan” beliau terhenti, ada seseorang menegur beliau, memakai sepasang lagi jubah berwarna biru tua, mungkin seorang lagi pensyarah dari kampus utama.

Sambil mata ini melilau mencari teman-teman yang lain, ribuan orang berada di lapangan berdepan dengan dewan di mana berlangsungnya istiadat Konvokesyen ke-70. Pelajar-pelajar yang menerima anugerah ANC diasingkan lebih awal dari kelompok pelajar lain demi melicinkan perjalanan majlis. Kerana apabila selesai sahaja istiadat, kami akan bergambar dengan Pro-Canselor yang menyampaikan ijazah kepada para graduan pada hari tersebut. Jadi, selesai saja istiadat, masing-masing akan tenggelam dalam ribuan manusia, kebanyakannya ibu bapa yang hadir meraikan kejayaan anak-anak mereka.

“Jadi, kamu mahu buat apa lepas ini” tanya Dr S, rakan pensyarahnya sudah berlalu

“Entahlah la Dr, saya ada mohon untuk sambung ke peringkat sarjana, tapi tak tahulah diterima atau tidak”

“Kerja kamu?”

“Saya ingat nak study part-time, dapat lah juga merasa pegang duit sendiri sambil-sambil belajar” kami berdua berjalan menuju ke arah gerai-gerai yang dibuka sempena hari konvokesyen.

“Bagus lah tu, selagi ada minat nak belajar, sambunglah, tapi jangan pula tanggungjawab kamu di pejabat terabai, utamakan yang utama” hanya mengangguk kerana perkara itu telah pun difikirkan lebih awal. sanggupkan. Untuk bekerja sambil belajar bukan lah sesuatu yang mudah, penat bekerja ditambah pula dengan tanggungjawab sebagai seorang pelajar, bukan sesuatu yang ringan. tapi, apabila difikirkan semula, kalau orang lain boleh buat, kita pun tentu boleh.

“Kamu mohon di mana? UiTM lagi?”

Mengangguk

“Tapi kan Dr, ramai yang tanya pada saya, kenapa sambung di UiTM lagi, ada yang kata tak elok lah, tidak ada kualiti lah, betul ke Dr?”

“Kamu rasa?” beliau tersenyum. Senyuman sperti itu kadang-kadang menyakitkan hati sebenarnya. Soalan beliau tidak dijawab.

“Kamu belajar di universiti yang hebat, di luar negara sana, tapi kamu tidak mencapai apa-apa, gred kamu sekadar cukup makan, kamu rasa kamu lebih bagus daripada pelajar yang belajar di universiti-universiti di Malaysia?” tanya beliau lagi.

“Tentulah tidak, tapi sekurang-kurangnya kita akan dapat pengalaman baru, belajar di tempat orang”

“Saya percaya, dengan pencapaian kamu sekarang, tidak ada masalah untuk kamu mendapat biasiswa untuk melanjutkan pelajaran ke luar negara, silap-silap, mereka yang mencari kamu. Tapi kamu perlu sedar yang ilmu yang kamu peroleh bukan bergantung kepada universiti mana yang kamu sertai, tapi terletak pada diri dan kemampuan kamu sendiri. sejauh mana kamu jujur dengan kemampuan kamu sendiri. Nilai diri mengikut kemampuan sendiri bukan atas nama universiti”

“Universiti menempah nama kerana kejayaannya menghasilkan pelajar-pelajar yang berkualiti, pelajar yang berani merentas sesuatu yang baru, yang kompetitif dalam mencabar minda mereka, kamu lihat, sekali lagi asasnya adalah pelajar itu sendiri, bukan nama universiti”

“Kamu berjaya seperti sekarang adalah atas usaha kamu sendiri. Universiti dan pensyarah seperti kami hanya memangkin kamu untuk mencapai tujuan sebenar kamu di universiti, untuk mencari ilmu, untuk mendapat kelas pertama, kedua atau drop-out! itu semua terpulang kepada usaha dan kehendak kamu, seperti yang saya katakan tadi, kami hanya memangkin”

“Tidak kira lah di mana pun kamu belajar, betulkan niat kamu dulu, untuk menuntut ilmu, tetapkan matlamat dan berusaha, insya Allah, kejayaan tidak akan lari dari kamu”


***********************
bila baca cerita t'ase bangga n bersyukur m'jadi salah srg warga uitm..
hanya sbg p'bakar semangat utk diri saya yg salu leka ni..
x sabar asenye nk grad diploma ni..
den 2 taun lebih grad utk ijazah lak...yg penting usaha perlu ada
xde kejayaan tanpa usaha



saya nk pakai wane pink tu jgk boleh x??? ngee~ ^_^
wane pink tu la yg saya idam2 sejak saya jejakkn kaki ke uitm..
tu la harapan saya utk saya tebus blek kekecewaan ibubapa saya..
harap ianya tercapai...
ok nk tido dlu...sok kol 8.30 di library


sila like yea :D

siyes best+lawak punya!

tgh2 blokwalking tghri td..
saya terjumpa la 1 blog ni..siyesly mmg klaka gle r blog dy..
gle kreatif tuan punya blog ni...aishh ase jeles lak xde bakat cm dy ni..

jom! jom! terjah blog ni





sape2 yg nga tensen tu moh la kita usha blog ni..
gerenti la tensen korunk kn relez ckit bila baca lawak blog ni..
saya sdg mencuba utk khatam kn entry blog ni..hehe bestttt ^_^
Blogger Templates


sila like yea :D

cinta punca pasal!

PELAJAR UITM DIBELASAH!!

uitm machang?? uma sewa berhampiran kampus??erk! nape saya x tau kisah ni?

************************



KOTA BHARU - Seorang pelajar Universiti Teknologi Mara (UiTM) cawangan Machang yang bakal menamatkan pengajian Disember ini koma selepas dipercayai dibelasah oleh teman lelakinya pada 22 Oktober lalu.Mangsa, Hizreen Ieraqueen Haberi, 21, pelajar tahun akhir Diploma Pengurusan Perbankan tidak sedarkan diri sejak hari kejadian akibat luka dalaman yang teruk di bahagian kepala.

Dia kini dirawat di Unit Rawatan Rapi, Hospital Universiti Sains Malaysia (HUSM) Kubang Kerian.Bapa mangsa, Haberi Hamzah, 49, yang merupakan seorang juruteknik di Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM), Bangi berkata, dia menerima panggilan daripada teman serumah anaknya itu pada pukul 1.30 pagi 22 Oktober lalu di rumahnya di Semenyih, Selangor.

"Saya dimaklumkan oleh rakan-rakan Hizreen, dia dikejarkan ke Hospital Machang kerana cedera dipukul oleh kawan lelaki yang dikenalinya.

"Keadaannya tenat dan saya diberitahu Hizreen dipindahkan ke HUSM."

Daripada cerita rakan anak saya itu, kejadian tersebut berlaku lebih kurang pukul 10 malam pada 22 Oktober lalu di hadapan rumah sewa Hizreen berhampiran kampus UiTM Machang selepas mereka bergaduh, katanya.
Rakan anaknya itu mendakwa sebelum kejadian Hizreen dilihat bertemu dengan teman lelaki yang datang ke rumah sewa mereka dan berlaku sedikit pertengkaran.


**********************

eh! saya ase cam pernah nampak je hizreen ni tp x bape kenal lak..
simpati nasib yg menimpa hizreen..da la skg musim final exam
dy lak part 6...sayangnye spttnya sem ni sem akhir dy..
disebabkan kes ni terpaksa extend 1 sem agi..bazir 1 sem ni

hrp dijauhkan perkara cmni..

t'ingat lak..sejak saya dok luar ni mcm2 jenis kapel saya jumpa..
mmg x dinafikan la..pernah je nampak 1 kapel ni gaduh depan 7e..
adoi~ x malu ke kak gan abe oi..
hal uma tangga bincang leklok la..dlu bukan main agi bagai nk rak bercinta cm korunk je kt dunia ni yg bercinta..
tup2 clash..wat rugi jek!! huh
(sesi nk lepaskn geram sbb drg gaduh ni la sy terpaksa ikut jalan jauh..kang lalu depan drg xpsl2 saya lak jd mangsa)

Blogger Templates

sila like yea :D

alone!



nk call ibu!!!!
but i can't :'(


saya xnk yusahkn sape lagi..biar saya tanggung sendiri!
bajet da sehat sume stok ubat da bwk blek uma..
skg terima padah!!!

Blogger Templates


sila like yea :D

gemok!

saya rindu mata bulat gemok..
saya rindu kaki besar gemok..
saya rindu perut buncit gemok..
saya rindu muka simpati gemok..
saya rindu kongsi katil dgn gemok..

saya rindu berebut ruang katil dgn gemok..
saya rindu berebut bantal dgn gemok..
saya rindu nk kacau gemok tidur..
saya rindu nk m'yempit kusi dgn gemok..
saya rindu nk bebel kt gemok..

saya rindu kegedikan gemok..
saya rindu nk mandikn gemok..
saya rindu nk kedekut ayam dgn gemok..
saya rindu nk peluk gemok..



saya rindu GEMOK!!!
Blogger Templates


sila like yea :D

mr.dean ku

saya sdg berusaha memikat hati mr.dean...



jd kena la rajin study yea!!


library suda m'jadi uma ke 2 ku di mache ini...ngee~


next paper:

30/10 : human resource
4/11 : econ mal
9/11 : investment
13/11 : muet
14/11 : organizational behavior

BALIK!!!!


if u want to be happy and successful in life,
never stop learning

Blogger Templates

sila like yea :D

kehilangan GEMOK

pukul 5 td adik saya call..

ijat: kak,gemok da mati
saya: camne ijat tau?
ijat:
baru je lepas tanam dy

saya:
mati sbb apa?

ijat
: xtau


abg saya pula..



ya Allah siyesly..saya tgh tido sebelum tu coz penat sgt terus t'sedar dpt tau brite tu..
yup sedih sgt kehilangan gemok coz dy plg rapat dgn saya b'banding kucing2 yg lain..
saya dgn family jaga dy dr kecik agi..segala perangai,kesukaan gemok ktrg tau sgt..




sory saya xde mood nk b'crite panjang..
i'm gonna miss 'him'
Blogger Templates


sila like yea :D

surat cinta utk awak!



utk awak yg saya cintai,

Saat kita berbaring di bawah bintang-bintang,
Kita tertanya-tanya siapa diri kita sebenarnya,

Aku ingin tahu apa yang kau lihat tentang diriku,

Adakah hanya luaran atau sesuatu dari dalam diriku

Saat kau katakan kau mencintaiku,

Saat itulah aku memberikan kunci,

Untuk hati, jiwa dan fikiranku,

Aku senang untuk tahu bahawa kau milikk
u
Aku mahu bertahan selamanya,

Untuk kita akan selalu bersama,

Merasa sakit atau kemanisan bersama,

Aku ingin kau selalu berada dekat denganku

-ikhlas dr atyn-


ahh suda atyn kembali berjiwang...HAHA
pendiam tu pendiam gk..klu mood jiwang dtg..ianya tetap hadir dlm hidup ku..
ngaga~

***********************

eh! apa benda ni??

ni la surat dalam bentuk artifak yg ditulis oleh seorang pendita tinggi (High Priest) bangsa Sumeria bernama Inanna yg ditujukan kpd seorang Raja yg merupakan bakal suaminya. Suda menjadi tradisi masyarakat Sumeria, si isteri akn menulis puisi cinta kpd suaminya di malam perkahwinannya.

Ini adalah terjemahan yang telah dilakukan oleh ahli bahasa Sumeria tersebut:



Goodly is your beauty, honeysweet,
Lion, dear to my heart,
Goodly is your beauty, honeysweet.
You have captivated me,
Let me stand tremblingly before you.
Bridegroom, I would be taken by you to the bedchamber,
You have captivated me,
Let me stand tremblingly before you.
Lion, I would be taken by you to the bedchamber.
Bridegroom, let me caress you,
My precious caress is more savory than honey,
In the bedchamber, honey-filled,
Let me enjoy your goodly beauty,
Lion, let me caress you,
My precious caress is more savory than honey.
Bridegroom, you have taken your pleasure of me,
Tell my mother, she will give you delicacies,
My father, he will give you gifts.
Your spirit, I know where to cheer your spirit,
Bridegroom, sleep in our house until dawn,
Your heart, I know where to gladden your heart,
Lion, sleep in our house until dawn.
You, because you love me,
Give me pray of your caresses,
My lord god, my lord protector,
My Shu-Sin, who gladdens Enlil’s heart,
Give my pray of your caresses.
Your place goodly as honey, pray lay your hand on it,
Bring your hand over like a gishban-garment,
Cup your hand over it like a gishban-sikin-garment.


oh hoo~ patutlah si dak keCik ni jiwang semacam kes nk tiru surat ni la bagai..
x payah nk poyo ko tyn...HAHA
tp kn ok gk..klu la saya buat surat ni den tanam kt belakang uma (erk! de kwsn ke?)
pastu buat surat wasiat utk generasi ke-10 saya suh gali blek cari surat tu..
agak2 boleh jd artifak gk x? HAHA sengal~ tp sblm tu nk ukir skali gambar saya kt surat tu..
haa~ bru tambah femes ckit...amacam ok x idea saya?


Blogger Templates

sila like yea :D

islamic fashion








when talk bout the Islamic fashion..I totally agreed
but i feel disappointed when reading an article in fb bout dis..
well I'm not a good person to comment about dis..its related to the politics issue but is that Islamic concept??? is that they are muslim or it juz only a title?

wah! b'bi lak ko tyn!! gara2 pas settle muet la ni..ngee~ sgt frust

ok balik pd topik! saya pelik la camne boleh t'ada idea nk buat camni..
da namanya islamic tp nape x panggil negara arab or mana2 negara islam..nape perlu panggil omputih ni...drg tau ke sal islam?? yg drg tau camne nk HANCUR kn islam..
klu la kn..saya b'pakaian camni gi kelas...fuhhh abes beribu2 surat cinta(saman) saya dpt dr pak guard..
bukan takat tu je..court tu da jd cam tempat p'singgah saya je nt...ntah2 datuk pn da naik t'pikat dgn muka saya ni...HAHA wah ayt gile perli uh!


Daripada Abdullah bin Amr bin 'ash r.a. berkata: Aku mendengar Rasulullah saw. bersabda, "Bahawasanya Allah swt. tidak mencabut (menghilangkan) akan ilmu itu dengan sekaligus dari (dada) manusia. Tetapi Allah swt. menghilangkan ilmu itu dengan mematikan alim ulama. Maka apabila sudah ditiadakan alim ulama, orang ramai akan memilih orang-orang yang jahil sebagai pemimpin mereka. Maka apabila pemimpin yang jahil itu ditanya, mereka akan berfatwa tanpa ilmu pengetahuan. Mereka sesat dan menyesatkan orang lain."


rasa malu sgt bila tgk gambar2 kt atas ni..tentu omputih tu gelak sakan kt kita kn..
camne la nasib akan datang nnt..
saya harap 1 hari nnt akan de seorang pemimpin yg mampu memimpin kita dgn berlandaskn syariat islam



siyesly sgt rindu zaman ni :(

Blogger Templates

sila like yea :D

saya cinta awak!

Dikala malam yg hening..bersaksikan bulan purnama yg cukup indah


si Dia: saya cintakan awak. awak cintakan saya x?
saya: saya pun cintakan awak. awaklah lelaki pertama yg berjaya mengetuk pintu hati saya
si Dia: awak janji akan sehidup semati dengan saya
saya: ya,saya janji
si Dia: betul?
saya: saya janji awak. saya akan sehidup semati dengan awak..percayalah


amacam?! romantik x ktrg? haa silalah jeles yea...HAHA


perbualan di atas silalah jgn percaya bulat2...tipu je sume tu
x dpt bayang saya seromantik sebegini..HAHA eh tp kn de org kata saya ni romantik orgnya..hah! betul ke??
cmne org tu tau..haa yg tu saya x tau sbb saya x kan romantik dgn sape2 kecuali yg bertuah sahaja..
spt ayat di atas "awaklah yg berjaya mengetuk pintu hati saya..nah ni kuncinya jgn bg sape2 masuk kecuali awak srg je" tp sape awak tu?? tgu la kad jemputan dr saya time tu la bru boleh gtw jawapannya...HEHE

tp kn

sekadar berjanji utk hidup bersama tu mgkin dah biasa sgt org buat. esok lusa putus jgk klu x de kejujuran..tp sejauh mana usaha utk kekalkan hubungan itu adalah yg jauh lebih utama dlm hubungan percintaan.


err~ krg faham x maksud "jauh lebih utama" dlm ayat tu? saya x berapa faham la sb saya cilok ayat ni kt internet...oh kantoi suda!! HAHA klu krg faham..sila gtw yea


bg bab putus-memutus ni mmg da lali saya tgk trend couple2 ni..kdg2 tu saya sendiri x faham "mudahnya drg meluahkan sayang bila putus sayang org lain plk" mana kejujuran drg ni sebenarnya..de yg baru sebulan putus dgn bf/gf lama sudah de pengganti..
wow~ cepatnya cinta drg berputik..hebat sungguh..
kdg2 tu saya pernah gk terfikir nk buat spt drg ni..saja nk tau perasaan drg bila couple clash! couple clash! ni..cm menarik je tp silap saya x mampu nk buat cm drg..
saya x boleh nk paksa hati sayang org lain dgn begitu mudah..klu paksa mmg x kan bahagia
setuju x?

perempuan ni biasanya mengharapkan sesuatu yg jujur dan keikhlasan dari seorang laki. Hubungan jangka masa panjang biasanya diidam-idamkan oleh seorang perempuan. laki pula bukannya x mcm tu, tp lazimnya golongan laki masa zaman-zaman remaja lebih mahukan keseronokan sbb rasa tanggungjawab belum lagi datang.



haa~ statement ni saya setuju tp tang laki tu saya x tau la..mybe betul gk kot
laki-laki sekalian mesti lebih tau ttg diri drg sendiri..
x boleh nk komen lebih2..huhu
dan saya pn sgt setuju dgn fakta cinta kt bwh ni...

I
I
I
I
I
I
v

PERINGKAT CINTA:


Cinta peringkat awal remaja

Peringkat ini ialah pada umur antara 13 hingga 17 tahun. Cinta peringkat ini biasanya pasangan akan tertarik pada wajah, paras rupa masing-masing. Mana yang hensem-hensem, mana yang comel-comel itulah yang akan menjadi pujaan. Betul?

Cinta pertengahan remaja

Cinta peringkat kedua iaitu peringkat umur 18 sehingga 22 tahun. Biasanya mereka yang bercinta, mereka yang bercouple pada masa ini adalah lantaran tertarik pada sikapnya, terpaut pada ambil beratnya kekasih, prihatinnya seorang lelaki terhadap wanita. Ini biasa berlaku.

Cinta akhir remaja

Cinta peringkat terakhir ialah pada umur 23 hingga 27 tahun, pada level ini biasanya lebih dirumuskan kepada matlamat jangka masa panjang. Ini biasanya dikaitkan dengan faktor kestabilan kewangan, kekukuhan hidup seseorang, kemampuan untuk mampu menjaga pasangan hingga ke akhirnya. Ironinya, mereka yang bercinta pada peringkat umur ini ialah mereka yang telah biasa bergelumang pahit maung hidup termasuklah alam cinta remaja. Remaja takat umur ini juga biasanya telah mula mengenal erti hidup. Kebanyakan mereka juga telah mula memulai hidup dalam kerjaya

-sumber:sangmentari-



erk! pe motif entry ni ek?? HAHA saya sendiri xtau..
nk share info je sal peringkat cinta tu sebenarnya..yg lain merapu je
da namanya belog merapu..so merapu lah!! :P
utk yg bertuah tu..saya akan hadiah sebuah lagu utk awak di majlis perkahwinan kita nt...HAHA
ahh~ diploma pn x abes nk fikir sal kawen lak ko ni tyn!!

Blogger Templates

sila like yea :D

nak kereta ni jugak!





sume da tau kn proton de kuarkn kete model baru..
siyesly saya suka design proton inspira ni..

klu saya study rajin2 dpt ANC agak2

"en.raif baik hati x nk hadiah kete ni kt saya??"

ganti kete saga silver tu...boleh x en.raif? hehe
cuba m'berangan kn diri bwk inspira ni..fuh! smart~
dak kecik bwk inspira tu...den bila de mslh
"abah! kete wat hal" en.raif jgk yg m'jadi mangsa anak dara dy yg srg ni...haha
dan cik abg ruzaini akmal jeles melihat kete baru ku ini....ah! berangan je lebih ko ni tyn!!
Blogger Templates

sila like yea :D

kesedihan yg dipendamkan!

opss~ kisah trip tu x abes agi..
masa trip tu saya b'pluang jumpa member baik saya..wuu~
sekian lama x jumpa kn..rindu lak tp hajat nk jumpa member yg agi lama
RABIATUL ADAWIAH CHE SOH
x kesampaian..dy bz gan lakonan filem jepun dy..huk3
so jumpa ieya saja la..thanks to her coz jemput saya di intekma ^_^



********************

haa~ blek dr trip tu kn saya terus blek uma..x ikut drg blek machang sama2
t'paksa la saya ponteng 1 ari...kirenya kelas ari ahad saya x gi langsung la..
bukan niat nk ponteng cmtu je..surat saya lupa nk bagi kt lecturer plus lupa nk gtw sal saya x dpt dtg kelas ari ahad tu..
saya blek pn b'sebab..yela parent saya nk gi haji 13 oct lepas..
nk blek time tu mmg x dpt..test b'deret2 menanti..
jadi da alang2 gi kl..saya blek la jap..x sedap hati lak kn klu x blek..
agi2 saya ni manja..ok fine! saya akui..

blek je machang..dpt tau kena potong 1 markah sbb x gi kelas..
erm~ xpela..redha jela...bg saya parent saya agi penting..
soal markah tu saya akn cuba cover blek time final nt..pray for me yea ^_^


13 oct tu...saya sempat call mak saya sebelum berlepas..
wuu~ sedih je hati ni x dpt nk ikut antar..mmg x dpt tahan sebak..airmata ni laju je kuar..
saya da x pedulikn org tgk..huhu da la kt kedai makan time tu..
kawan lak de yg b'tanya "x sedih ke x dpt antar mak ayah ko?"
siyesly saya diamkn diri je..tahan dr nages..x nk org tau kesedihan saya ni..
tiba2 saya t'pikir "sape nk bg semangat kt saya sepanjang final exam ni?"
salunya mak saya la yg saya akn call..luahkn masalah saya tp nk call kt arab tu..mahalnya
hopefully saya dpt tabah...n semangat tu tetap de wlpn saya percaya mak ayah saya tgh mendoakn kejayaan saya kt sana



sila like yea :D

trip HR ke KL!

weah~ akhirnya mgu yg penuh kekalutan ni capai kemuncaknya jgk...
test? huh jgn la persoalkn..ianya sgt teruk coz stdy tol2 last minit..damn!

xde pe yg nk d'merapukn..baru2 ni dak kelas saya wat trip ke kl n shah alam..

trip Human Resource...setelah pelbagai dugaan yg dihadapi berjaya gk akhirnya..

so layan saja la sebahagian gambar2 trip ktrg ni..

**************************
hari 1:
bertolak ke shah alam!






da namanya dok kt intekma,shah alam..
so singgah la i-city!

************************
hari ke2:

lawatan ke kementerian sumber manusia!





jom gerak gi aquaria lak!
(1st time uh gi klcc b'baju kurung..wa3!!)











*************************
hari ke3:

gile2 dlu sblm aktiviti bermula





da2..jom jalan2 di the times lak!




lawatan ke kilang coklat beryl's




ptg tu ktrg dpt makan free tau!
Datuk zaidi (asenye..sy lupa la) srg lawyer belanja ktrg..
wee~ tp dy xdpt dtg..PA dy je sbg wakil



den ktrg pn gerak pulang ke machang..
opss~ saya pulang ke wangsa melawati..
hajat nk turun kt giant je tp terus turun kt kedai depan uma..HAHA
senang diri ku mau pulang...wee~
trip yg sgt best..hope sem depan de agi ^_^
Blogger Templates

sila like yea :D