tak ada ke tips cepat tinggi dgn besarkn badan ni!

cm bese aktiviti saya nga2 borink ni..blogwalking jap kt blogger2 yg lain..
suka tgk bila drg letak mcm2 tips utk dikongsi..dpt gk la sedikit pengetahuan..
tp salu je tips yg saya cari2 mesti xde...waa~ nk tips jgk!!!

eh! nk tau ke tips2 yg saya nk tu..ok2 sila baca selanjutnya ek

1) tips nk tinggi



dulu kn saya sgt suka bila de org puji saya..
"atyn! ko da makin tinggi la skg"
tgk2 jonny depp pn puji saya tau...jgn jeles yea masyuk uh plakon hollywood t'kenal puji kita...HAHA sengal~
bila org puji saya cmni je siyes dlm hati hepi gile...wlpn xtau la pujian tu tol2 ke x..
saya ase ketot je saya ni xde pape p'ubahan pn..HAHA
klu masa dlu2 maybe agk ley diterima kot sbb mmg de can agi la saya nk tinggi tp skg bila puji saya da tinggi ckit ke..ok!! saya tau dy tipu..
adoi~ nape pompuan cpt abes tempoh tmbsaran drg?? ish3 xley salahkn takdir ni..mmg tu Tuhan tetap kn..
klu balik kg tu..t'ase diri ni masih kanak2 agi je. yela mana x nya..adik2 spupu sume lebih tinggi dr saya. klu dulu baju2 yg saya da x muat..saya salu bg kt srg adik spupu saya ni tp skg saya lak yg kena pakai baju dy...waa~ jgn la tinggi yea wahai adik spupu2 ku..xyah tinggi2 agi da..cukup2 la tu..HAHA



2) tips nk besarkn badan

saya asek jumpe tips cmne nk kuruskn badan je..nk besarkn badan xde ke?
kt fb pn org dok tnya cmne nk kuruskn badan blek setelah raya ni kn...kes byk makan
saya balik kg raya dulu pn pak cu saya tegur
"ai fatin! makin kecik je pakcu tgk"
wow~ yg ni mmg tol kenyataan ni kot..1st tyme org tegur cmtu..wa3!!
tp siyesly mmg makin kecik kot saya ni...saya pn skg kurang ckit de selera makan tp klu nga tol2 lapar tu xyah cakap la..asek dok pikir nk makan pe je..
kawan2 sekuliah pn drg da tau..klu saya senyap je kt kelas mesti saya nga lapar...wa3!! sgt memahami la drg ni...HAHA
penah gk mintak bape tips kt kawan2..
de yg bg cdgn:

- kuat ckit makan tu
- bykkn minum susu (oh tidak! saya kurenk ckit la gan susu ni)
- "g amek vacum! sedut lemak aku ni" (oh sengal gk kawan saya ni..HAHA)
- ko g gym salu (adoi~ cdgn plg baik punya larh..HAHA)


klu la kn saya follow cdgn2 yg agk bernas dr kawan2 saya ni...t'utama skali gi gym tu..
saya dpt bayangkn bagaimana p'ubahan badan saya ni...

l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
l
V

tadaaaa
sila jeles yea wahai para lelaki sekalian...HAHA

agak2 klu saya camni..de x laki nk masuk meminang?
agak2 klu saya camni...ley x sembuh kn penyakit jantung mak mertua saya nt?
agak2 klu saya camni..sazali jeles x? tentu la x sbb ni gmbr body dy...HAHA
gile sengal ko tyn!! ngee~
Blogger Templates

sila like yea :D

5 comments:

~SukEMakAn~ said...[Reply to comment]

hehe
badan tu xseswai
takot!
saye lariiiiiiiiiiii!!!!

atyn said...[Reply to comment]

@~SukEMakAn~
hehe..ngacam kn badan cmtu;P
eh jgn la lari sgt..kang penat lak
jalan suda..save tenaga ckit..hehe

myzaAli said...[Reply to comment]

kau kalo bdn mcm tuh..
ko jgn suh aku komen ko lagi..haha..

aku nk besarrr jugak..aku kecik kenonit dah nie!

atyn said...[Reply to comment]

@myzaAli
haha..
ko pn nk bsr gk ke weh..cm2 ko follow gk r cdgn dr kwn2 aku tu..
jom kte sme2 bsr...hahaha

Aretikz said...[Reply to comment]

Fuh.. kalau badan part last mcm tu.. yang nak pinang.. pempuan jak kot? har3x~