tak kenang budi betullah!

(mulai entry ni fatin akn bhsekn dirinya sbg 'saya)

krg msti salu dgr kn ayat ni => "ceriakn pagimu dgn senyuman'

ala bohong la klu krg xpnh dgr ayat ni...
salu je kn bf/gf krg bg sms cmni kt krg kn? kn?
ala~ dulu saya pn salu dpt gk..


erm~ mmg btul kata org..mood pagi kite lah yg akn m'corakkn hari kite
klu bgn2 pagi da wujud mood malas tu...sampai ke petang or malam lah mood malas kite tu..
krg x caye try la!! HAHA x jdi jgn mrh saya erk..
story saya kli ni psl mood pagi2 ni la...
bgn je dr tdo mmg da jd k'laziman saya....saya kn trs bkak fb
yup! laptop sblh katil je..wireless pn da kompem2 bkak..switch on je plug tv..on skli la wireless kt uma saya ni...sng kn hidup? thanks to my parent sdiakn k'mdhn sbgni kt uma ^_^
bkak2 je fb de 1 msg kt inbox aku...saya pn bce la


fuh! de org tuduh sbrgn kt saya...hei! trs hilang mood aku pagi2 ni..
bgn2 je da de wt saya marah...mmg x yirap la..wt air sirap agi bagus..
(sy mau publickn msg tu tp t'lupe sy da delete msg tu pas balas..HAHA)
thanks to en.ikram,en.hazwan n en.nas...krn mrke tlh ceriakn blek mood saya pagi td..
sory jgk kpd en.nas sbb sgkakn en.nas yg tag gambar tu..
en.nas baik..saya tau anda maafkn saya..HAHA
dlm msg t'sebut..beliau (p'hantar msg) tlh m'nuduh saya m'nambahkn agi p'gdhn beliau dgn bf nye..n m'gatakn saya x puas hati mrke b'same..
(ringkaskn cite jela ek pdhl byk agi dy tuduh aku tp abaikn jela aku sndiri mls nk igt...mmg itu la aku x suke igt bnde yg remeh2 ni..buang tenaga otak aku nk pikirkn jek..HAHA)


"hei! pe mslh ko haa? tuduh aku sbrgn..bukan aku la yg tag bf ko tu. ko mmg jenis x kenang budi kn? aku da tlg ko..ko tuduh aku bukan2..ok trme ksih yea! utk p'getahuan ko aku x penah de perasaan kt bf ko tu...aku syg bf aku la"
(tettt~ de p'nipuan disitu..HAHA)



antara balasan msg dr saya..sbnrnye de agi saya mrepek or erti kata m'luahkn ase x puas hati tu tp xpela cm td..otak saya malas nk igt bnde2 cmni..
kang klu saya igt..saya pendam lak..HAHA
saya da byk b'ubah tau..klu dlu salu pendam pkre2 cmni la..tp skg da baik ckit..
byk pendam luahan hati pkre2 baik jek..

x lame pas2...si beliau ni tepon saya kata dy da mntk maaf..
siap bg msg kt hp saya...

"sory yea kak! saye x dpt pape msg pn semalam..harap maaf,terima kasih!"

tp saya diamkn jela..sbb pkr da malas nk bsr2kn hal kecik cmni..
n skg stop!! jgn ggu hidup saya agi yea..
mslh cinta krg tu settle la leklok...saya pn nek penink la gan kisah krg ni...
da baik2 saya nk tlg krg..tp ni yg ko tuduh saya...sabar2!!
n sory sgt3..saya skg x bckup spe2.smde ko ataupn bf ko a.k.a kawan baik saya sndiri..
sbb saya xtau pe masalah krg sbnrnye n x tau mne 1 yg btul...so saya x nk campur da!!


ok lupe kn jap kisah mrke ni...still dlm mood yg kurank baik ari ni..
cm k'biasaan sblm bkak sem bru..sy kn gi date gan doc dlm keadaan yg x de prsaan..
doc m'gatakn pinggang saya ok..xde pape masalah..syukur sgt3!!
bimbang gk..tkt de pape mslh kt bhgian pinggang..since dr f4 agi salu sakit..
den doc kata..mmg effect dr p'gerakan saya..
means kt skola dlu saya aktif sukan...so skg ni saya x ley aktif sukan da..sedihnye bru b'hajat nk aktif blek..sobsob~
n pe yg pasti stok ubat tahan sakit saya semakin bertambah..
ley wt bsnes jual ubat tahan sakit ni...HAHA

ok crite len lak...demi m'mulihkn mood sy ari ni..
saya x sabar nk g zoo negara b'sme kawan2 tercinta saya..
gan prsaan penuh semangatnya..saya survey harga tiket kt intrnet..
dan ini lah yg saya jumpa




x sabar asenye nk gi zoo negara selase ni..
ayuh! hepikn diri anda saat2 akhir cuti sem ni..^_^
da lme uh x gi zoo..wlpn uma saya 10 minit je nk gi zoo..
last gi mse 6 taun...2pn lawatan tadika..HAHA

"yan,hana,noddy n cot! harap2 plan kite ni jadi tau"
kpd sape2 yg nk ikut meh jom2..lawat binatang sume..krg x bosan ke asek kuar gi mall je..HAHA

Blogger Templates


sila like yea :D

0 comments: