bukan rezeki aku

BUKAN REZEKI AKU!!!

mood aku skg nga kecewa..kolej aku x dapat!
mmg sbb gaji kot..
tp klu r sbb gaji...aku agk x puas hati gan bbrpe org ni..

de yg gaji paren ag tinggi dr gaji paren aku ley dpt..
de yg MENIPU gaji paren..wat mak ayah drg x b'kerja..pdhal keje
jauh agi hbt dr pkjaan paren aku...
mgkin tu rezeki drg kn? xpela..stiap yg blaku de hikmahnye..tol x?

aku mule trme kenyataan bhwa mulai sem depan..aku bakal mnempuh 1 pegalaman baru..
pe agi klu bukan sbg budak NR!
aku redha je..mgkin da t'surat ni rezeki aku..wa3!!
tahniah la pd mrke yg b'nasib baik..jgn korunk lpekn aku suda larh!
tau la krg dpt k'mudahan tu sume..jgn blagak ek huhu!

pe yg aku dpt lihat ble dok luar ni utk stdy sme2 gan kwn2 susah ckt la..
yup! aku agi suke stdy group gan kwn2 aku..agi2 amalina abu samah a.k.a jiran aku..wa3!!
"beb! ko rjin2 r turun lib nt..nk blaja gan ko larh!"
dy pandai uh orgnye..ble aku tanya insyallah akn jwb..
hah! agi srg nana..dy pn sme..lntak la time tu dy da ulgkji ke lom chapter tu mesti akn jawab lah..
x kedekut ilmu geng2 drg ni..cbe gk tuk phm kn ktrg yg sgt blur ni
thx yup! krg byk ajar aku sem lepas..^_^
tp syg sem depan..da ssh tuk aku stdy sme2 gan drg da :(

xpela..klu de usaha tentu akn de kejayaan kn?
teman bilik aku pn dk kelas aku gan juliani..still ley blaja sme2 gan dy gk
erm maybe da ssh ckt aku nk dtg meeting pemadam nt..
adoi! dewan jauh lorh..huhu
xpela..skali skala hidup ssh kn bru kte tau pahit manis kehidupan tu..
n agi 1 aku t'pkse lepaskn pgrm yg bakal aku sertai sem depan..
xpela..aku redo je sb aku sndiri tau p'yertaan aku x d'senangi..
nth la aku xde mood skg ni..pe yg penting dip aku abes n capai matlamat aku tu...ahakz;)
hanye mau b'kenalan saja lorh..HAHA
xdela gurau je r..adoi~

sila like yea :D

0 comments: