m/s 81

puas hati aku dpt luahkn kebegangan aku kt ssrg ni..
lantak la sape yg x suka..de aku kesah?? HAHA

aku x heran pn hilang kawan cm ko!
ramai jgk ek yg concern..thx kawan2! see aku de ramai kawan agi larh!x heran pn ko xde..HAHA
thx juge pada en.sabri..beliau byk cool kn aku nga begang2 ni..sape en.sabri tu??
tettt~ HAHA xdela..dy kawan aku since sek rendah agi..dy salu m'beri p'dapat yg positif dikala aku nga down..begang n sbgnya lah!


ok ignore jela hal ni..
en.sabri suh sy senyum..sb de org lain suke tgk sy senyum!senyum itu kn sedekah ^_^ ngee~
ok la ni bkn post yg aku kn mrapu kn..
nga2 begang ni tibe2 aku t'ingat mamat salah masuk toilet kt petronas tempoh ari..HAHA
adoi! bang..da trg2 gtw
INI TOILET POMPUAN lorh!

tp mmg respect r kt abg...nga2 malu 2 cube gk m'yakinkn diri "ini toilet laki"
tp slps m'usha blek..ye sah! anda t'silap toilet..HAHA
fuh nseb baik lah niat aku nk bukak tudung tyme tu x jadi..de hikmah rupenye..
iaitu de MAMAT ENSEM salah msk toilet lorh..
tp kn klaka la kamu cover malu...
senyum sampai ke telinga..HAHA
xpe bai..senyum itu kn sedekah..ngeh3

lebih kurang gini la MAMAT tu senyum cover malu..HAHA




adeh! rugi x tkr2 no je gan mamat tu..
hanye mau b'kenalan saja lorh..HAHA
xdela gurau je r..adoi~

sila like yea :D

0 comments: