m/s 64

ramai ingat aku b'cinta gan man (bkn nama sbnr) ops! nape korunk kata gitu ek? jawapan dorunk
"dlu aku nmpk ko date gan man kt foodcourt"


erk! hanya itu kah? itu belum t'bukti man bf aku lorh..

yup! dlu ktrg salu lepak sama2 kt fc tp x b'makna dy bf aku..kami hanya sbg kawan bese je.
yela2 bkn takat kt fc je...cm korunk ckp ktrg pnh g feskem sama2..
dy de payungkn tuk aku time tu..nampak gk la sweetnye tp cbe la korunk bayangkn klu aku yg pegang payung tu da tentu la dy kne asek bongkok je..AKU KN PENDEK!!

ok2! pe agi korunk x puas hati..
"aku nampak ko gan dy men beskal sama2"
yup! aku ngaku..yela ajk member sume x nak..sume jenis dok bilik je..
aku ni jenis agk suka b'sukan...suka aktiviti lasak
da dy ajak aku...aku follow jela tp x b'maknakn ktrg 'sweet couple'

"korunk penah blek sama2 kn"
yea2! ktrg penah blek sama2..lorh da kata uma dy kt selayang..so blek sama2 la
de ag kwn2 aku n kwn2 dy..
yup! penah gk ktrg blek b'2 je..2pn sb aku da xde member nk blek sama2..
member len sume da tinggalkn aku..huh!
so x pilihan...blek jela gan dy


tp sume ni belum t'bukti lah ktrg ni couple..
awk2 sekalian tlg la jgn b'fikiran begitu..
hati ku suda t'paut pd ssrg lah...sape dia? maaf! x ley gtw kt cni..
aku gan man hanya b'kawan..x penah t'lintas dlm fikiran aku nk b'kenalan lebih gan dy okeyh! ;)

itu saja...tata!
Blogger Templates


sila like yea :D

0 comments: