hepi ke aku?

malam ni aku xtau nape gan diri aku?
bukan malam ni je..tapi malam sebelum2nya
aku salu t'igat kat kt org2 yg aku sayang (except family..they alwiz in my mind n heart)
tp dorunk ingat ke kt aku? tentu x..
aku saje yg salu tanya kaba mereka..bukan utk m'ungkit tp skdr luahan
nk tunggu msg dr dorunk? harapan!!

kdg2 aku ase hepi ble org2 yg aku sayang nga hepi gan life masing2..
tp btul ke aku hepi??
argh aku cume blagak hepi..
xde sape yg tau..
tahan je k'sdihn ni
hurm! biar je la..
pe yg penting aku tumpu kn dlu kt stdy aku..
aku xnk lagi hampakn harapan parents aku..



"ya Allah,kurniakn aku k'tabahan dlm m'hadapi ujian Mu,permu
dahkn segala urusan ku dan temukn lah aku dgn cinta suci Mu"


pantai rusila : 31/12/09


mood nga xbtul :P


sila like yea :D

0 comments: