bila rindu!! ape nk buat?

haaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie tips2 untk kite semua ble kiter rindu kat seseorg!!!!
mungkin sbb:

1)die berada jauh dr kite!!..
2)kite sudah lamer berpish dgnnyer!!..
3)die xdpt sentiasa
bersama kite..
4)maybe sbb ada seseorg yg kite sgt2 suke kpdnya tnpe
disedarinya!!!..
5)cinta terhadapnya x berbalas!!
6)die telah dimil
iki org len!!
7)die telah tiada kat dunia nie!!
8)die ingin bersama kekasihnya!!
9)perhubungan tidak men
dapat restu!!
10)kite sdg kelahi dgnnyer.....


Tips Rindu 1!!!!
--GAMBAR--
=msti krg ader gmbar die kan??so,tgklah slalu tau gmbar 2!!
nak2 gmbar die time senyum!!sebab,ble tgk die senyum,konfem kite akn senang hti n akn gembire jgk!!so,hlglah rindu tu
ckit kan??

tp,kalu krg xde gmbar die,krg kne usahakanlah!!tmbah2,ble krg menaruh prasaan kpdnya!!ambiklah gmbar die kat friendster ke,myspace ke,tagged ke,kat blogs die ker!!
xper!!bukannya ambik pic die nak wat b
ende x elok kt die kan???
tul x??

tp,lebih elok,ble krg ambik gmbr die,bgthulah
kat die!!mner tau die x suke kn???
xpun,ble krg bgthu,msti die prasan kan yg ade sumting wrong!!hehehe...
klu die tnye nape?!!jd,krg mestilah ckp terus trg!!jgn sesekali menipunya ataupun wat ayt nak memikatnya!!!


tips untuk meluahkan isi hti??
senang jer!!krg tulis ape yg krg rase kat dlm hti!!sb,mase tu,hti yg sedang berkate2!!=)..
xyah gne otak untuk reker ayt!!!!
sb,ayt dr hati tu lebih ikhlas n sgt2
bermakne bg Dirinya!!!!


Tips Rindu 2!!!
--WALLPAPER--
ble da kapel,msti krg letak gmbar die sbgai wallpaper hp atau laptop kn??tul x??.....
mungkin 2 1 care untuk hilgkan rindu!!!

tp,bagi aku!!xsemes
tinya kot!!!

sbnrnya,krg kene wat wallpaper si die kat HATI krg tu tau!!!xsmstinya kat hp or laptp!!

sb,smua perasaan bermule dr hati kan??tul x???

jadi,kuatkanlah n kukuhkanlah ingatn krg kat die!!
bler beliau kuat dihati krg,brulah akn kekal tau!!hmmm....

Tips Rindu 3!!!
--cALL--
HAaaaaaaa,cal???nak call,msti kne ade krdt kan??hehehee....
biaselah 2!!kne wat pengorbananlah ckit!!!
kan adat tu!!
...=)

Pasal call nie pulak,x smstinya krg call,gtw kat die 'i rindu u lah' atau 'miss u so much lah'!!'!!!!xsmstinya tau!!!

cukuplah krg call die,bertnyekan kaba die,tnye tgh wat pe n borak ckit2 dgn die cukuplah!!..
bler krg call,tu dah sgt2 bererti bg dirinya n dgn x lgsg b'erti krg rindu kat die tau!!
msti die sgt2 mghargainya n bert
ambah syglah die kat krg!!!!

tp,mse da nak ptuskan pggilan tu,ckplah 'miss u' ckit!!!hehehehe....

brulah terase kat hati beliau!!n,xsmstinya si lelaki kne lakukannya tau!!

xslh si girl lakuknnya sb lelaki pun ade prasaan untuk dihargai n si girl,mstilah skali-skale menunjukkannya k!!!


Tips Rindu 4!!!
--SMS--
perkara nie mmg biase dilakukan!!tul x??..

mmglah,sb ini plg mudah kan??n,jimat lak tu!!hehehee...

so,ble rindu,krg msglah die,msg byk2
k!!msg jerr wlaupun die xbls,xpe sb,
itu menunjukkan krg ingin bersamenya n rindu kat die tau!!!

sme cm call jugak!!!msg pun,xsmstinyea msg yg kne gtw yg krg rindu die!!
tp,pandai2lah selitkan ayt2 yg menunjukkan krg rindu kat die!!!heheheee....


Tips Rindu 5!!!
--Date--
haaa,pasal date!!yg nie yg berat ckit tau!!kebiasaannya,ble kapel,slalu je jumpe kan???
stiap hari pun ade!!

tp,kapel cmtu,siyes xbest!!!sb,prassan rindu jd berkurangn!!!

sbnrnya,buat pgetahuan kog,prassan rindu ley me'guatkan atau m'gukuhkan lg perhubungn tau!!!!siyessss!!!!

jd,klu nak wat date,wat lah sebulan sekali ker k!!!
ble rindu,mst best jmpe!!n,msti byk perkare yg nak dibincgkan n diluahkan kn???
brulah die akn bertambah dan bertmbah syg kat krg nnti!!!

Hugs Myspace Comments



HAAA!!!nielah saje yg dpt aku kongsi dgn krg ble krg RINDU seseorg!!!!heheheee...

aku gtw jerr!!terserahlah krg nak cayer ker x!!!

k!!!!!!daaaaaaaaaaaa...........

oleh:
atyn..
kat bilik..
key ell..




sila like yea :D

2 comments:

jojie said...[Reply to comment]

tips yang sngt berguna! tq kakak ku syggggggg . haha

atyn said...[Reply to comment]

welcome dik...
gune la tips ni ek klu rindu akk..
hahaha!