adik angkat??

yuhu! kt dlm fmly En.Raif ni de anak angkat..
yup, anak angkat a.k.a adik angkat aku..
ouh x sangka de gk anak angkat dlm fmly aku ni..
hadirnya tanpa diundang..
scara tibe2 hadir ke uma aku ni..

pd mulanya ktrg x amk endah sgt..
tp da lama2 rse kcian lak..trime jela kehadiran 'anak angkat' ni..redha..huhu!


besenya pg2 'adk angkat' aku ni kua bermain..wktu tghri bru la reti nk blek uma..
yela da pnt main msti laparkn..
mula khdrn 'adk angkat' aku..ktrg bg je pe yg ktrg mkn..
klu lauk sedap..sedap gk la lauk utk dy..

tp klu lauk xcukup..yg de telur je..ktrg bg jela..
alhamdulillah 'adk angkat' aku ni x cerewet..
senang hati dpt 'adk angkat' yg baik cmni..ssh nk jumpe..
ble 'adk angkat' aku ni da kenyang..perangai ngade2 dy lak dtg..

nk suh yuyus(belai) dy..
hei! manja tol la 'adk angkat' aku ni..
tp tidonya x..wat pnt je yuyus..pas2 kua g main blek gan kwn2..

xpela..muda ag..bese la 2 kn..

'adk angkat' aku malu la..haha!


then kol 5 lbh cm2..blek uma blek..
cm bese..lpr n nk suh yuyus dy..hei! sbr jela gan 'adk angkat' aku ni..
ble da salu dtg uma aku..rse cm cian lak..
mknan utk 'adk angkat' aku ni salu xde..

adk aku salu bg serunding..2pn 'adk angkat' aku ni sapu je..
kebulur tol..haha!
ayh aku nek yirap je asek bg serunding..yela mahal 2 aku beli kt klantan..
then x pasal2 nk lwt adk aku kt SAMER..
ktrg singgah pasaraya jap..

beli la mknan utk 'adk angkat' aku ni..
haha! demi 'anak angkat'..ayh aku beli jela..


hee! ni la mkanan utk adk real aku n 'adk angkat' aku..:p


haha! x semena2..wujud la seekor kucing di uma aku ni..
tp ktrg xtau nk letak nama pe..men pggil je 'oren'..
si oren ni suka sgt tawaf 1 uma aku..n x pasal2 kne la marah gan mak aku..
haha!


sedang mengawasi makanannya drpd dicuri oleh musuh..haha!

p/s: de idea x nk ltk nama pe utk 'adk angkat' aku ni??..haha!


tp 'adk angkat' aku ni suke gado la..
tgk la video bwh ni..
pape pn akk support 'adk' dr blkg...hahaha!






oleh :
atyn..
kat bilik..
key ell..




sila like yea :D

3 comments:

.hana. said...[Reply to comment]

ceh kureng betol!
ingtkn adek mne la td wa3 ^_^
oren??haha pggel la ginger,cumell sikit ^_^

Anonymous said...[Reply to comment]

ish ade ke name oren kuno tol name tu,g la name yg sedap2 ckit mcm kucing bermata dua ke,kucing berkaki 4 ke,x pn kalo nk pupuk smgt kesukanan dlm dr kucing tu letak r nama backham ke,sharapova ke, misbun ke,lee chong wei ke,..kalo nk suh diew pandai ltak name pandai ke bjak ke,bistari ahaks n bnyk lagi hahahah

atyn said...[Reply to comment]

to hana: hee! comel x 'adik angkat' aku ni? haha! ;p


to anonymous: wah cdgn yg cukup bgs..tp rsenye ag sdp ltk nme bunga kot..mawar,kekwa..xpn bnga taik ayam..hahaha!